09. marts 2022

Hvordan sikrer vi det gode møde mellem mennesker og teknologi - hør mere på KL’s Sundhedskonference

Når ny teknik rammer vores hverdag, følger der en periode, hvor vi skal vænne os til den. Det kan tage tid, før vi får øjnene op for potentialerne og ikke bare gør, som vi plejer. Det gælder både for borgere og medarbejdere i sundheds- og ældreplejen. På KL’s sundhedskonference d. 20. april kan du på en af sessionerne høre mere om, hvad der sker i mødet mellem mennesker og teknologi.

Digitaliseringens rolle i sundhedsvæsenet

Digitalisering af sundhedsvæsenet medfører store forandringer for de mennesker, der er en del af det. På session 2 på KL’s sundhedskonference 2022 giver vi svaret på, hvorfor den organisatoriske implementering af nye digitale løsninger både er begrænsningen og kilden til at skabe øget værdi for borgere, medarbejdere og organisation.

På sessionen kan du opleve tre oplægsholdere, der til sammen vil komme omkring, hvordan vi sikrer det gode møde med teknologien hos både administrationen, medarbejderen og borgeren:

  • Kaare Pedersen, chefkonsulent, Lead - enter next level
  • Susanne Riiser, implementeringskonsulent, DIGIS/Aarhus Kommune
  • Stinne Aaløkke Ballegaard, Chefanalytiker og antropolog, VIVE

 Skræddersy din egen konference

I år har du mulighed for at skabe din egen konferenceoplevelse, da du kan vælge at deltage i to forskellige sessioner. Du kan fx blive klogere på, hvordan de nye sundhedsklynger skaber værdi for borgeren. Eller du kan høre om, hvorfor du som leder skal interessere dig for kvalitetsdagsordenen, og hvordan data er et helt afgørende for et godt ledelsesgrundlag.

Læs meget mere bl.a. om sessionerne på KL’s Sundhedskonference 2022 her:

×

Log ind