08. december 2022

Der er nu åbent for tilmelding til KL’s Sundhedskonference 2023!

KL's Sundhedskonference afholdes den 12. april 2023 i Odeon, Odense. Du kan tilmelde dig konferencen nedenfor.

Nye veje til sundhed – KL’s Sundhedskonference 2023

KL’s Sundhedskonference 2023 sætter fokus på omstilling af sundhedsvæsenet. Vi bliver flere ældre og kronisk syge, der er stigende mistrivsel blandt de unge, og samtidig er manglen på personale enorm. ”Bare” at fortsætte som vi plejer, er IKKE en mulighed. Men hvordan får vi lavet de nødvendige prioriteringer, hvordan bringer vi det samlede sundhedsvæsens ressourcer bedst i spil, og hvilken rolle spiller borgerne selv?

  • Svend Brinkmann og Alexandra Jønsson og John Brodersen mener, at vi skal undgå at sygeliggøre og overdiagnosticere – hvad enten det drejer sig om fysiske eller mentale udfordringer.

  • Tre kommunale ”omstillingspionerer” giver deres bud på, hvordan vi kan skabe en indsats af høj kvalitet og samtidig få medarbejderressourcerne til at række.

  • Ligeledes giver konferencens otte sessioner hvert sit blik på aspekter af omstilling eller nytænkning.

Det hele bliver sat under (k)ærlig lup af hele to paneler, som på hver sin måde har hånden på enten den faglige eller politiske kogeplade. Mød bl.a. Christina K. Hansen, formand for KL’s Sundheds- og Ældreudvalg, Susanne Axelsen, projektleder for ”Vælg klogt” og overlæge, Mette Bryde Lind, direktør i Gigtforeningen og mange flere.

Se det fulde program og tilmeld dig konferencen her:

×

Log ind