15. april 2021

Se med: Strategisk Salon med Per Okkels

Den 23. april kommer Per Okkels forbi til en snak med Christian Harsløf i Strategisk Salon. I denne udsendelse tager vi et kig på, hvordan behovet for omstilling og udvikling i det borgernære sundhedsvæsen ser ud efter et år med corona.

Vi får besøg af Per Okkels i Strategisk Salon med vært Christian Harsløf. Per Okkels har indtil for nyligt været departementschef i Sundhedsministeriet og har i mange år været en del af den strategiske ledelse af vores sundhedsvæsen.

I de sidste ti år har vi i Danmark investeret massivt i at udvikle den højt specialiserede del af vores sundhedsvæsen fx gennem tilblivelsen af de nye supersygehuse. Men hvad med den borgernære sundhed og alle de sundhedsindsatser, der skal leveres i borgerens hjem eller i hvert fald tæt på? Mellem den øgede specialisering og den demografiske udvikling ser vi ind i en meget nær fremtid, hvor det borgernære sundhedsvæsen skal imødekomme flere borgere med flere forskellige typer behov.

Vi har inviteret Per Okkels i studiet den 23. april 10.00-10.45 til en snak om, hvad der skal til for at geare det borgernære sundhedsvæsen til den fremtid, der venter lige om hjørnet. Du kan tilmelde dig her https://tilmeld.kl.dk/strategisk-salon-med-per-okkels-23-4. Prisen er 300 kr. ex. moms pr. deltager, men hvis din kommune har abonnement på KL Play: Sundhed og social har du gratis adgang.

KL Play: Sundhed og social er en streamingtjeneste lidt a la Netflix – dog med en lidt anden type indhold. Nyt lovstof samt sundheds- og socialfaglige problemstillinger og løsninger fylder mere end True Crime og True Love. Indholdet består af både meet up’s, webinarer, som er interaktive, og udsendelser, hvor du bare kigger med. Med et abonnement får alle medarbejdere og politikere i din kommune adgang til alt indhold både live og i arkivet. I kan tænke det ind i jeres personalemøder eller udviklingsdage og i det hele taget bruge det, når det passer jer. Læs mere om KL Play: Sundhed og social her KL Play: Sundhed og social