30. september 2021

Nyt på KL PLAY (Uge 40)

Hver uge zoomer KL ind på en række relevante og spændende emner på Social- og Sundhedsområdet – alt sammen på vores nye digitale platform: KL PLAY.

I denne uge: Premiere: Hvorfor giver det mening at arbejde med Forbedringsmodellen i kommunerne?

Forbedringsmodellen understøtter kommunernes arbejde med kvalitet og patientsikkerhed i hverdagen. Når både medarbejdere og ledere har fokus på forbedringsarbejdet er det med til at skabe systematiske arbejdsgange og give et løbende fokus på læring og udvikling. Forbedringsmodellen er omdrejningspunktet i ”I sikre Hænder”, som 33 kommuner arbejder med på en række forskellige områder fx medicin, ledelse og liggesår. Vi ser nærmere på hvad forbedringsmodellen er? Hvilke erfaringer har kommunerne med at bruge forbedringsmodellen og hvordan kan kommunerne arbejde med den?

Videoen lægges op d. 5/10 på KL PLAY

 

I denne uge: Premiere: Forebyggelse af vold og magtanvendelser på botilbud

Der er de senere år kommet stadig mere opmærksomhed på vold og trusler på botilbud, og vi har også i Danmark fået langt mere viden om, hvad der skal til for at styrke forebyggelsen i praksis på det specialiserede socialområde. I denne udsendelse fortæller specialkonsulent i Socialstyrelsen Finn Blickfeldt Juliussen om den viden vi har på området og hvad der skal til for at styrke det forebyggende arbejde til gavn for medarbejder og beboere på botilbud.

Videoen bliver tilgængelig i løbet af ugen.

Hvad er KL Play: Sundhed og social?

Det er en streamingtjeneste lidt a la Netflix – dog med en noget anden type indhold, hvor nyt lovstof samt sundheds- og socialfaglige problemstillinger og løsninger fylder mere end True Crime og True Love. Indholdet består af både meet up’s, webinarer, som er interaktive, og udsendelser, hvor du bare kigger med. Med et abonnement får alle medarbejdere og politikere i din kommune adgang til alt indhold både live og i arkivet. I kan tænke det ind i jeres personalemøder eller udviklingsdage og i det hele taget bruge det, når det passer jer. Du kan læse mere om KL PLAY her

Tilmeld jer til KL PLAY

Hvis I ikke allerede har tegnet abonnement, kan I tilmelde jer her. Prisen for et årsabonnement på KL Play: Sundhed og social afhænger af, hvor stor kommunen eller organisationen er.

Kommuner med under 15.000 indbyggere 10.000 kr. pr. år ex. moms
Kommuner med op til 29.999 indbyggere                                      30.000 kr. pr. år ex. moms
Kommuner med mellem 30.000 – 79.999 indbyggere 40.000 kr. pr. år ex. moms
Kommuner med 80.000 eller derover indbyggere 60.000 kr. pr. år ex. moms
Organisationer med under 15 medarbejdere        10.000 kr. pr. år ex. moms
Organisationer med mellem 16-100 medarbejdere  30.000 kr. pr. år ex. moms
Organisationer med mellem 101-500 medarbejdere 40.000 kr. pr. år ex. moms
Organisationer med over 500 medarbejdere 60.000 kr. pr. år ex. moms

 

  • DOCX

    Tilmeldte kommuner til KL PLAY 31-08-21.docx