11. august 2021

Nyt på KL PLAY (Uge 33)

Hver uge zoomer KL ind på en række relevante og spændende emner på Social- og Sundhedsområdet – alt sammen på vores nye digitale platform: KL PLAY.

Liveevent i uge 33: "Overgangen til voksenlivet for unge med handicap"

Den 1. januar 2021 trådte nye regler i kraft om kommunens sagsbehandling for og med unge med handicap og deres familier i forbindelse med forbere-delserne af overgangen til voksenlivet. På webinaret kan du høre mere om de nye regler, og få inspiration til, hvordan din kommune kan tilrettelægge en god overgang, bl.a. i samarbejde med an-dre relevante afdelinger og fagfolk i kommunen

Eventet kan tilgås d. 17. august kl. 10:00, via linket her.

Nu tilgængeligt på KL PLAY: "Webinarrække: Sådan får du styr på data på det specialiserede voksenområde"

Hvor mange fuldtidsmodtagere af bostøtte er der i din kommune? Og hvad koster en plads på et længerevarende botilbud i gennemsnit? Dette er helt centrale spørgsmål for styringen af det specialiserede voksenområde. Men mange kommuner har vanskeligt ved at give et klart svar på dem.

Læs mere om webinarerne her.

Du kan se webinaret på KL PLAY her.

 

Hvad er KL Play: Sundhed og social?

Det er en streamingtjeneste lidt a la Netflix – dog med en noget anden type indhold, hvor nyt lovstof samt sundheds- og socialfaglige problemstillinger og løsninger fylder mere end True Crime og True Love. Indholdet består af både meet up’s, webinarer, som er interaktive, og udsendelser, hvor du bare kigger med. Med et abonnement får alle medarbejdere og politikere i din kommune adgang til alt indhold både live og i arkivet. I kan tænke det ind i jeres personalemøder eller udviklingsdage og i det hele taget bruge det, når det passer jer. Du kan læse mere om KL PLAY her

Tilmeld jer til KL PLAY

Hvis I ikke allerede har tegnet abonnement, kan I tilmelde jer her. Prisen for et årsabonnement på KL Play: Sundhed og social afhænger af, hvor stor kommunen eller organisationen er.

Kommuner med under 15.000 indbyggere 10.000 kr. pr. år ex. moms
Kommuner med op til 29.999 indbyggere                                      30.000 kr. pr. år ex. moms
Kommuner med mellem 30.000 – 79.999 indbyggere 40.000 kr. pr. år ex. moms
Kommuner med 80.000 eller derover indbyggere 60.000 kr. pr. år ex. moms
Organisationer med under 15 medarbejdere        10.000 kr. pr. år ex. moms
Organisationer med mellem 16-100 medarbejdere  30.000 kr. pr. år ex. moms
Organisationer med mellem 101-500 medarbejdere 40.000 kr. pr. år ex. moms
Organisationer med over 500 medarbejdere 60.000 kr. pr. år ex. moms