26. maj 2021

Nyt på KL PLAY (Uge 23)

Hver uge zoomer KL ind på en række relevante og spændende emner på Social- og Sundhedsområdet – alt sammen på vores nye digitale platform: KL PLAY.

Live-event i uge 23: "Hvorfor resultatdokumentation og hvordan kan det gøres?"

I dette maskinrum vil vi fortælle om trivselslinealen, som et resultatdokumentationsredskab, som kan anvendes ift. at vurdere trivsel og progression for udsatte børn og børn med handicap. Trivselslinealen bygger på ICS metoden og er indbygget i DUBU. Det er et fagredskab, som kan anvendes i samspil med andre opfølgningsredskaber fx FIT. Det er samtidig et redskab der kræver socialfaglighed. Vi vil komme ind på, hvordan trivselslinealen kan udbygges til et fælles fagligt begrebs-system, hvor der bliver mulighed for at trække data, der viser børnenes trivsel på tværs af kommuner.

Liveventet går i gang d. 8. juni kl. 11.00, og kan tilgås via linket her.

I tvivl, om din kommune eller organisation er tilmeldt? Så se listen over tilmeldte kommuner og organisationer i bunden af nyheden.

Andet nyt:

Udover ovenstående, spændende event, så har KL også lavet en video om ”Helhedsorienterede indsatser for udsatte borgere – hvorfor og hvordan”, som du kan finde på: https://webtv.kl.dk/ under ”Maskinrummet.

Hvad er KL Play: Sundhed og social?

Det er en streamingtjeneste lidt a la Netflix – dog med en noget anden type indhold, hvor nyt lovstof samt sundheds- og socialfaglige problemstillinger og løsninger fylder mere end True Crime og True Love. Indholdet består af både meet up’s, webinarer, som er interaktive, og udsendelser, hvor du bare kigger med. Med et abonnement får alle medarbejdere og politikere i din kommune adgang til alt indhold både live og i arkivet. I kan tænke det ind i jeres personalemøder eller udviklingsdage og i det hele taget bruge det, når det passer jer. Du kan læse mere om KL PLAY her

 

Tilmeld jer og få en måned gratis

Hvis I ikke allerede har tegnet abonnement, kan I tilmelde jer her. Prisen for et årsabonnement på KL Play: Sundhed og social afhænger af, hvor stor kommunen eller organisationen er.

Kommuner med under 15.000 indbyggere 10.000 kr. pr. år ex. moms
Kommuner med op til 29.999 indbyggere                                      30.000 kr. pr. år ex. moms
Kommuner med mellem 30.000 – 79.999 indbyggere 40.000 kr. pr. år ex. moms
Kommuner med 80.000 eller derover indbyggere 60.000 kr. pr. år ex. moms
Organisationer med under 15 medarbejdere        10.000 kr. pr. år ex. moms
Organisationer med mellem 16-100 medarbejdere  30.000 kr. pr. år ex. moms
Organisationer med mellem 101-500 medarbejdere 40.000 kr. pr. år ex. moms
Organisationer med over 500 medarbejdere 60.000 kr. pr. år ex. moms

 

Den første måned er en gratis prøveperiode, hvor I kan se, om KL Play: Sundhed og social er noget for jer.