23. juni 2021

Nu er det igen muligt at booke en stand på KL’s Ældrekonference 2021

KL’s Ældrekonference 2021 afholdes i år fysisk d. 21. september, og vi har nu åbnet op for flere standpladser.

På dette års konference sætter vi fokus på anderledes ældreliv. Alle mennesker er forskellige – også i alderdommen. Vi har forskellige ønsker til livet, og vi kommer med forskellige udfordringer og behov i hverdagen. På konferencen stiller vi skarpt på, hvordan kommunernes tilbud på ældreområdet kan rumme denne mangfoldighed.

Udstillertilmelding

Vi har dags dato åbnet op for flere stande og glæder os til at byde alle stadeholdere velkommen d. 21. september 2021 på Comwell i Kolding. Prisen for en stand er 7.795 kr. ekskl. moms. Hvis I ønsker at købe mere end én stand, bedes i venligst angive det i kommentarfeltet. Vi gør opmærksomme på at prisen pr. stand er den samme uanset antal.
Det er muligt at booke en stand gennem følgende link:

https://tilmeld.kl.dk/udstillereaeldre2021

Hertil skal det bemærkes, at alle fra din organisation/virksomhed der vil være til stede ved standen under konferencen, skal tilmelde sig på lige fod med alle andre.

Da I ikke bliver tilmeldt automatisk som deltagere, når I bestiller en stand, skal I benytte jer af vores elektroniske tilmelding, se venligst nedenstående. Prisen pr. deltager er 2.095 kr. ekskl. moms.

Arrangement

Konferencer og messer KL's Ældrekonference 2021