24. juni 2021

Live-events for ledere på ældre- sundhed- og socialområdet i oktober

Den 1/7 2021 træder en ny journalføringsbekendtgørelse i kraft. Den præciserer, hvilket ansvar enhver leder på ældre- sundheds- og socialområdet har, når der løses sundhedsfaglige opgaver. Fx hvilke pligter ledelsen har til at sikre de rammer, der skal være til rådighed for at kunne foretage journalføring, der understøtter en god og sikker patientbehandling, såsom adgang til journaler og oplæring i at føre journaler korrekt.

KL og Styrelsen for Patientsikkerhed afholder live-eventet af to omgange, d. 7. oktober og 28. oktober, hvor kommunernes ledere kan få lejlighed til at høre om den nye journalføringsbekendtgørelse med tilhørende vejledning og samtykkereglerne fra Styrelsen for Patientsikkerhed og reglerne for delegation af de sundhedsfaglige opgaver fra KL. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

 

Du kan læse mere og tilmelde dig live-eventene her:

Arrangement

Møder og netværk Live-events for ledere på ældre- sundhed- og socialområdet i oktober

Er din kommune allerede del af KL PLAY ordningen, kan live-eventet tilgås gratis. Du skal dog fortsat tilmelde dig eventet, men du vil ikke blive faktureret for det.  Efterfølgende kan live-eventet også findes i KL PLAYs arkiv.

 

I tvivl om din kommune er tilmeldt KL PLAY? Se oversigt over tilmeldte kommuner: 

  • PDF

    Tilmeldte kommuner og organisationer til KL PLAY.pdf (1)

 

Hvad er KL Play: Sundhed og social?

Det er en streamingtjeneste lidt a la Netflix – dog med en noget anden type indhold, hvor nyt lovstof samt sundheds- og socialfaglige problemstillinger og løsninger fylder mere end True Crime og True Love. Indholdet består af både meet up’s, webinarer, som er interaktive, og udsendelser, hvor du bare kigger med. Med et abonnement får alle medarbejdere og politikere i din kommune adgang til alt indhold både live og i arkivet. I kan tænke det ind i jeres personalemøder eller udviklingsdage og i det hele taget bruge det, når det passer jer. Du kan læse mere om KL PLAY her