16. april 2021

Kun få ledige pladser på KL's netværk for udviklingskonsulenter på Sundheds- og Ældreområdet

KL’s andet netværk for udviklingskonsulenter på sundheds- og ældreområdet er blevet udskudt til senere i 2021. Find de nye datoer og link til tilmeldingen her.

Netværk nr. 2 for udviklingskonsulenter på sundheds- og ældreområdet

Netværket har til hensigt at styrke opgaveløsning hos kommunale konsulenter og forvaltninger, samt fremme kapacitetsopbygningen på sundheds- og ældreområdet. Netværket fokuserer på udviklingen af det nære sundhedsvæsen samt kommunale konsulenters rolle i det komplekse arbejde mellem politik og praksis. 

KL’s netværk for konsulenter på sundheds- og ældreområdet giver dig mulighed for at møde andre konsulenter på tværs af landet og erfaringsudveksle med engagerede konsulenter på området.

 

Datoer for netværket

  • Første netværksmøde: 22.-23. juni -  Kellers Park, Vejle
  • Andet netværksmøde: 7. september 2021 - Lokation følger
  • Tredje netværksmøde: 7. oktober 2021 - Lokation følger
  • Fjerde netværksmøde: 11. november 2021 - KL-huset, København

 

Praktisk information og tilmelding 

Prisen for deltagelse i netværkets fire møder er 8.995 kroner ex. moms. Det forventes, at du deltager i alle fire møder, og tilmeldingen er bindende. Inkluderet i prisen er både forplejning til samtlige møder og overnatning i forbindelse med det første møde.

Ét af netværkets centrale henseender er at skabe et fortroligt rum, som opfordrer til sparring og vidensdeling, hvorfor der er et begrænset antal pladser i netværket.

Ved spørgsmål om netværket kan du henvende dig til specialkonsulent Astrid Christine Jensen-Kanstrup, acj@kl.dk, eller konsulent Catrine Granzow Holm, cagh@kl.dk.

 

Tilmelding til konsulentnetværket