11. juni 2021

KL sætter fokus på ældre med handicap

Vi har ikke glemt det specialiserede socialområde. På KL’s Ældrekonference 2021 ser vi nærmere på Anderledes Ældreliv – herunder ældre med handicap.

Velfærd kræver valg. Det står måske mere klart end nogensinde efter årets aftale om kommunernes økonomi for 2022. En aftale, der ikke giver plads til de store velfærdsforbedringer. Det gælder særligt det specialiserede socialområde.   

I KL har vi ikke givet op – og som Ulrik Wilbek udtalte til KL’s Social- og Sundhedspolitiske Forum torsdag d. 10. juni, er vores ambitioner på området uændrede.  

KL's Ældrekonference 2021

Dette afspejles også i KL’s program for Ældrekonferencen 2021 den 21. september, hvor vi sætter fokus på Anderledes Ældreliv, heriblandt ældre med handicap.  

Det specialiserede socialområde er også blevet en del af ældreområdet. For i takt med at vi lever længere, stiger andelen af ældre med handicap også. Samtidig øges risikoen for at udvikle et fysisk eller psykisk handicap også, desto ældre man bliver.  

Det er positivt, at flere lever længere. Men det er også vigtigt, at vi forholder os til de nye krav, der møder den kommunale ældrepleje, for at kunne stille med de rette kompetencer.   Kom og høre mere på KL’s Ældrekonference d. 21. september 2021 i Kolding, hvor vi bl.a. får besøg af Brønderslev Kommune, der gennem flere år har arbejdet med at give ældre borgere med nedsat funktionsevne i de rigtig tilbud på ældreområdet.  

Tilmelding

Læs mere og tilmeld dig konferencen på nedenstående link. 

 

Arrangement

Konferencer og messer KL's Ældrekonference 2021