18. november 2021

KL’s Rekrutteringskonference 2021 – stadig ledige stande!

Deltag med en stand på KL’s Rekrutteringskonference d. 6. december 2021, og vis konferencens deltagere hvordan netop I arbejder med rekruttering og fastholdelse på sundheds- og ældreområdet.

Præsenter jeres arbejde med en stand på KL’s Rekrutteringskonference 2021

En stand på KL’s Rekrutteringskonference 2021 giver din virksomhed, organisation eller kommune en unik mulighed for at komme i dialog med centrale aktører på social- og sundhedsområdet: socialrådgivere i sundhed- og ældreafdelinger, fremskudte indsatser, interessenter, chefer i kommunerne, direktører på sundheds- og ældreområdet i kommunerne, sygeplejen m.fl.

I får her muligheden for at præsentere jeres produkter, service eller projekter for konferencens deltagere. Standene vil ligeledes blive præsenteret på KL's konferenceapp på dagen.

Bestil en stand her: https://tilmeld.kl.dk/rekrutteringskonference-stand/

 

Konferencens faglige indhold

På KL’s Rekrutteringskonference får deltagerne konkrete eksempler og værktøjer med hjem, som kan bruges i arbejdet med rekruttering og fastholdelse på sundheds- og ældreområdet.

På årets konference præsenteres KL’s rekrutteringshandlingsplan 2.0 og sætter fokus på tre overordnede temaer, der skal afhjælpe rekrutteringsudfordringerne på sundheds- og ældreområdet;

1) Rekruttering til og fastholdelse i social- og sundhedsuddannelserne,

2) Motiverede medarbejdere med de rette kompetencer,

3) Digital velfærd og teknologi.

 

Tid og sted

Konferencen afholdes mandag d. 6. december 2021 på Hotel Nyborg Strand på Østerøvej 2, 5800 Nyborg

Bestilling af stand

Organisationer og virksomheder, der gerne vil præsentere deres produkter, projekter eller services for konferencens deltagere, kan læse meget mere og bestille en stand via dette link, eller kontakte udstillingskoordinator Cecilie Tobias-Renstrøm på mail cetr@kl.dk eller tlf. 3370 3278.

×

Log ind