23. september 2020

Har du husket at tilmelde dig KL’s live-events om overgange i ældrelivet?

Du kan stadig nå at tilmelde dig KL’s livestream-serie: Livssituationer og overgange i alderdommen. Serien dykker ned i nogle af de forskellige livssituationer, der kan være i et ældreliv. Hør bl.a., hvad der karakteriserer de enkelte situationer, og hvordan kommunerne kan understøtte gode overgange.

Henover efteråret afholder KL en serie af livestream-events, som dykker ned i fem forskellige livssituationer, der kan opstå i alderdommen. Det gør vi, fordi forandringer er en del af hele livet – også ældrelivet. Og det er ofte, når livet tager en drejning, at man er allermest sårbar.

For ældre kan visse omvæltninger i livet bl.a. øge risikoen for at blive syg og udvikle funktionsevnenedsættel­ser. Det er derfor særligt her, at der kan være behov for forebyggende eller rehabiliteren­de indsatser.

Som kommuner er det vores opgave at skabe de rette rammer for et godt og selvstændigt ældreliv. I KL har vi derfor valgt at se nærmere på, hvordan kommunerne kan understøtte gode overgange i alderdommen. Serien henvender sig til kommunale ledere, specialister, nøglepersoner, plejepersonale og andre med interesse for det kommunale ældreområde.

Prisen for ét livestream-event er 250 kr. ekskl. moms. For 750 kr. ekskl. moms får du adgang til alle fem events.

Praktisk information

De enkelte livestream-events varer omkring en time. Vi får bl.a. besøg af forskere, en hospitalspræst samt kommunale ledere og medarbejdere, som hver kommer med deres vinkler på, hvordan man skaber rammerne for et godt ældreliv. Under de enkelte events vil der være mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne i chatten.

Alle events bliver sendt live, men du får adgang til optagelserne i to måneder efter, så du kan se eller gense afsnittene, så mange gange du vil. Hvis du tilmelder dig den fulde pakke, får du selvfølgelig også adgang til de events, som allerede har været streamet.

Læs programmet og tilmeld dig her

Du kan læse mere om KL’s livestream-event i programmet eller tilmelde dig nedenfor.

  • PDF

    Program for KL's livestream-serie - Livssituationer og overgange i alderdommen.pdf

Arrangement

Konferencer og messer KL's livestream-serie: Livssituationer og overgange i alderdommen