07. oktober 2020

Webinarer om en stærk hygiejneorganisation i lyset af Corona

KL afholder den 22. oktober et webinar som sætter fokus på, hvordan kommunerne – store eller små – bedst tilgår arbejdet med at sikre en stærk og vedblivende hygiejneorganisation.

KL's 2. webinar om fælles læring i arbejdet for et stærkt sundheds- og hygiejneberedskab

COVID-19 pandemien har for alvor sat infektionshygiejne på dagsordenen i kommunerne. Vi går ind i et efterår og vinter, hvor vi får travlt med at inddæmme smitten bedst muligt. Det gør vi bl.a. ved at sætte infektionshygiejne højt på dagsordenen.

Vi afholder derfor et webinar: En stærk kommunal hygiejneorganisation i lyset af Corona den 22. oktober 2020, kl. 10.00-12.00, hvor vi i dialog med Gentofte, Aarhus Kommune, Statens Serums Institut og KL’s Center for Forebyggelse i praksis forsøger at blive klogere på, hvordan vi får hygiejneindsatsen bedst forankret i de enkelte dele af kommunen. Webinaret er især tiltænke direktører og ledere med fokus på læring og viden om, hvordan vi bedst tilgår opgaven med at få viden om god hygiejne ud i alle kroge.

På dette webinar kan du bl.a. høre

  • Tyra Grove Krause, overlæge og afdelingschef, Statens Serum Institut fortæller om de vigtige elementer i hygiejneindsatsen, herunder erfaringerne fra samarbejdet med kommunerne under den foreløbige corona-pandemi.

  • Eva Michelle Burchard, specialkonsulent, KL’s Center for Forebyggelse i praksis fortæller om, hvordan kommunerne bedst organiserer hygiejneindsatsen og fastholder indsatsen.

  • Elin Kallestrup, kvalitetschef, Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune og  Bettina Slott, Pleje og Sundhed, specialuddannet hygiejnesygeplejerske, Gentofte Kommune kommune, deler deres viden og erfaringer med etablering af en hygiejneorganisation.

Praktisk information og tilmelding

Webinaret afholdes den 22. oktober 2020, kl. 10.00-12.00. Webinaret streames direkte fra KL-huset med KL som vært og med mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Prisen er 600 kr. excl. moms for ét webinar og 950 kr. hvis du deltager i begge webinarer. Adgangen er personlig og gælder én person. Tilmeldingen er bindende.

Når du har købt adgang, kan du se med, når webinaret sendes og stille spørgsmål på chatten. Du har adgang til optagelserne i 3 måneder efter og kan gense dem, så mange gange du ønsker. 
Bemærk: Da det første webinar allerede er afholdt, vil det kun være muligt at se optagelserne af dette, såfremt der købes adgang til denne specifikt, eller til begge webinarer.

Læs nærmere om de to webinarer og tilmeld dig nedenfor

Arrangement

Kurser Webinarer om kommunernes sundheds- og hygiejneberedskab