09. november 2020

Nye datoer og få ledige pladser på KL's netværk for udviklingskonsulenter på Sundheds- og Ældreområdet - tilmeld dig her

Afholdelse af KL’s andet netværk for udviklingskonsulenter på sundheds- og ældreområdet er blevet udskudt til 2021. Find de nye datoer og tilmeld dig her på siden.

Ekstra netværk for udviklingskonsulenter på sundheds- og ældreområdet

Netværket skal bl.a. styrke de kommunale konsulenters og forvaltningers opgaveløsning og kapacitetsopbygning på sundheds- og ældreområdet. Fokus er på udviklingen af det nære sundhedsvæsen og den kommunale konsulents rolle i dét komplekse arbejde mellem politik og praksis. 

KL’s netværk for konsulenter på sundheds- og ældreområdet er en mulighed for at møde andre konsulenter på tværs af landet og erfaringsudveksle med engagerede konsulenter på sundheds- og ældreområdet.

Datoer for netværket

  • Første netværksmøde: 22.-23. juni -  Kellers Park, Vejle
  • Andet netværksmøde: 7. september 2021 - Lokation følger
  • Tredje netværksmøde: 7. oktober 2021 - Lokation følger
  • Fjerde netværksmøde: 11. november 2021 - KL-huset, København

Praktisk information og tilmelding 

Prisen for at deltage i netværkets fire møder er 8.995 kroner ex. moms. Tilmeldingen er bindende, og det forventes, at du deltager i alle fire møder. Forplejning til alle møderne og overnatning i forbindelse med første møde er inkluderet i prisen.

Der er begrænset antal pladser i netværket, da det er centralt for udbyttet af netværket, at der kan skabes et fortroligt rum for sparring og vidensdeling. 

Spørgsmål om netværket i øvrigt kan stilles til specialkonsulent Astrid Christine Jensen-Kanstrup, acj@kl.dk eller konsulent Catrine Granzow Holm, cagh@kl.dk.

Arrangement

KL-netværk for kommunale konsulenter på sundheds- og ældreområdet - 2