11. juni 2020

Tilmeld dig KL’s livestream event: Klogere og stærkere efter COVID-19

KL inviterer politikere, chefer, ledere, konsulenter og alle andre interesserede til et spændende livestream event i syv dele, hvor vi samler op på læringen og de refleksioner, der melder sig i kølvandet på epidemien.

 

 

Du kan stadig tilmelde dig "Klogere og stærkere efter COVID-19"

Vi har sammen – og hver for sig – været igennem et usædvanligt og uventet forår, hvor verden for første gang i et århundrede blev ramt af en omfattende pandemi. Hvor den spanske syge ramte en klode, hvor indbyggerne var relativt stationære, ramte COVID-19 en meget mobil og stærkt globaliseret verden. Det fik konsekvenser for, hvor hurtigt og hvor massivt virussen spredte sig. Vi blev kastet uforberedte ind i kampen mod Corona, men nærmer os nu den anden side. Og vi er nødt til at tale om det, der er sket, for vi skal lære og tage det med os, som gør os klogere og stærkere.

Derfor udbyder KL et Live Stream Event i syv dele, hvor vi forsøger at tage fat i de mange spørgsmål og refleksioner, der melder sig i kølvandet på epidemien.

Vi kommer omkring mange forskellige perspektiver, hvor vi kigger både bagud og fremad sammen med professoren, myndighederne, toplederne, religionshistorikeren, kommunalpolitikeren, hjerneforskeren, digitaliseringseksperten og iværksætteren.

De enkelte events bliver sendt live, men du får adgang til optagelserne i tre måneder og kan se eller gense afsnittene, så mange gange du vil. Og hvis du tilmelder dig den fulde pakke, får du selvfølgelig også adgang til de events, som allerede har været streamet.

Læs programmet

Du kan læse mere om KL’s Live Stream Event i programmet nedenfor eller tilmelde dig ved at klikke her. 

Prisen er 400,- excl. moms for et Live Stream Event og 1995,- excl. moms for alle syv.

  • PDF

    Klogere og stærkere efter COVID-19 program

 

Arrangement

Konferencer og messer KL’s livestream event: Klogere og stærkere efter COVID-19