22. juni 2020

Live event med Jens Lundgren den 25. juni kl. 14.00

På torsdag sender vi første del af KL’s live stream event ”Klogere og stærkere efter COVID-19”. Christian Harsløf får besøg af Jens Lundgren, professor i infektionssygdomme på Rigshospitalet til en snak om corona-epidemien.

I første del af KL’s live stream event gør vi status på den største sundhedskrise i 100 år. Sammen Jens Lundgren, professor i infektionssygdomme ved Rigshospitalet, tager vi både et kig tilbage og frem mod efteråret. Vi stiller de kritiske spørgsmål og forsøger at samle nogle af de sundhedsfaglige tråde på coronakrisen

Hvad ved vi egentlig sygdommen nu? Hvad vi kan vi forvente i de kommende måneder? Hvordan går det med jagten på en vaccine? Hvordan handler vi klogt, når den forjættede evidens ikke findes? Hvad skal vi som sundhedsvæsen gøre anderledes næste gang? Og hvor lang tid går der mon inden næste gang?

Tilmeld dig live stream eventen her https://tilmeld.kl.dk/klogereogstaerkere. Adgangen er personlig og gælder én person.

Pris 400

Eventen er en del af serien ”Klogere og stærkere efter COVID-19”, hvor vi kigger ind i coronakrisen fra forskellige perspektiver og sætter sport på, hvad vi kan tage med os videre. Epidemien har haft store konsekvenser for hele vores sundhedsvæsen, men den har også vendt op og ned på vores arbejdsliv og privatliv. Den har påvirket noget af det mest basale ved vores eksistens – samværet med andre mennesker. Den har stillet nye fordringer til ledelse og den har boostet digitaliseringen op i et helt nyt gear. Men hvad kan vi lære af det?

Du kan tilmelde dig hele serien her https://tilmeld.kl.dk/klogereogstaerkere. Adgangen er personlig og gælder én person.

Når du har købt adgang til et eller flere live events kan du se med, når eventen sendes og stille spørgsmål på chatten. Men du har også adgang til optagelserne i 3 måneder efter og kan gense dem, så mange gange du vil.

 Se program og tilmeld dig nedenfor. 

  • PDF

    Klogere og stærkere efter COVID-19 program.pdf

Arrangement

Konferencer og messer KL’s livestream event: Klogere og stærkere efter COVID-19