14. september 2021

Programmet for KLSOCIAL 2021 er klar

Vi er nu klar til at præsentere et endeligt program for KL’s psykiatri- og handicapkonference KLSOCIAL 2021, der afholdes den 24. november på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus.

Programmet for KLSOCIAL 2021 sætter fokus på aktuelle problemstillinger på socialområdet, herunder retssikkerhed, resultater af den pågående evaluering af det specialiserede socialområde og udfordringer og løsninger i arbejdet med komplekse målgrupper, som kræver tværgående og helhedsorienterede indsatser.

Løsningsgalleri – eksempler på god praksis

På konferencen planlægger vi et ’løsningsgalleri’, hvor man som deltager kan blive præsenteret for eksempler på god praksis i kommunerne indenfor følgende temaer: 1: Bedre samarbejde med borgerne 2: Livskvalitet for borgere i sociale tilbud 3: Borgeres adgang til fællesskaber og 4: Andre initiativer, der løfter kvaliteten i hjælpen til borgerne. Formålet er at inspirere til nytænkning og udvikling af indsatser på tværs af kommuner.

Vi hører meget gerne fra dig, hvis din kommune ønsker at deltage i galleriet.  Send os gerne dit forslag på rola@kl.dk.

Standpladser

Ønsker I som virksomhed eller organisation at præsentere jeres produkter eller projekter for konferencens deltagere, så har I mulighed for at bestille en stand på konferencen. For mere information herom er I velkomne til at skrive til chst@kl.dk.

Program til KLSOCIAL 2021

Se programmet og læs mere om tilmelding til KLSOCIAL 2021

Vi glæder os til at se jer!