15. november 2021

Inspirationsmøde om det sociale frikort

KL, Socialstyrelsen og Social- og Ældreministeriet afholder sammen en række inspirationsmøder om det sociale frikort. Det næste inspirationsmøde bliver afholdt den 30. november kl. 14.00-15.30. Hør mere om samarbejdet mellem kommuner og civilsamfund og få svar på jeres spørgsmål om forsøgsordningen.

Inspirationsmøde om det sociale frikort

KL, Socialstyrelsen og Social- og Ældreministeriet afholder sammen en række inspirationsmøder om det sociale frikort. Det næste inspirationsmøde bliver afholdt den 30. november kl. 14.00-15.30. Hør om samarbejdet mellem kommuner og civilsamfund og få svar på jeres spørgsmål om forsøgsordningen. Videnshuset Cabi, Esbjerg Kommune og Kirkens Korshær fortæller om deres erfaringer.

Det sociale frikort er en landsdækkende forsøgsordning, som giver socialt udsatte borgere mulighed for at tjene op til 20.000 kr. skattefrit årligt uden at blive trukket i sociale ydelser. Det sociale frikort giver på den måde de mest udsatte borgere i samfundet bedre muligheder for at komme i kontakt med arbejdsmarkedet – og dermed også nye chancer for at deltage i samfundets fællesskaber.

 

Fokus på gode erfaringer og udfordringer

På inspirationsmødet som er for kommuner, organisationer, institutioner og andre med interesse i ordningen fortæller vi om de muligheder, som forsøgsordningen med det sociale frikort rummer.

Cabi, Esbjerg Kommune og Kirkens Korshær vil give et indblik i deres arbejde med frikortet, og der vil være mulighed for erfaringsudveksling om samarbejdet mellem kommuner og civilsamfund om anvendelsen og implementeringen af ordningen. Desuden vil Kirkens Korshær fortælle om deres samarbejde med Aalborg Kommune om brugen af det sociale frikort.

Mødet afholdes virtuelt, og der kan stilles spørgsmål undervejs. Mødet er det andet i en række inspirationsmøder om det sociale frikort.

 

Praktiske oplysninger

Mødet holdes den 30. november 2021 kl. 14.00-15.30. Der er tilmeldingsfrist dagen før kl. 12.00, og det er gratis at deltage.

Tilmelding og dagsorden til mødet: Inspirationsmøde om det sociale frikort (nemtilmeld.dk)

Læs mere om det sociale frikort: Socialt frikort 

 

Se det første inspirationsmøde fra d. 13. oktober

 

 

 

 

×

Log ind