09. april 2021

Det sker på KL Play

Sommerens sendeplan på KL Play: Sundhed og Social er nu ude. Hvis din kommune ikke allerede har tegnet abonnement, kan I tilmelde jer og starte med en måneds prøveperiode.

Det sker på KL Play

Sommerens og efterårets faste programmer er nu lagt fast og du kan læse sendeplanen her. Der er masser af gode og faglige udsendelser i vente inden for både social og sundhedsområdet.

Den kommende måned byder på ’Crash Course i det nære sundhedsvæsen’ og en maskinrumsudsendelse om ’Styrket fokus på retssikkerhed’ på socialområdet. Derudover har vi premiere på både Meet Ups og Socialpolitisk- og Sundhedspolitisk hjørne. Og så kommer tidligere departementschef i Sundhedsministeriet Per Okkels forbi i Strategisk Salon den 23. april til en snak om, hvordan udviklingen tegner sig for det nære sundhedsvæsen. Se mere om alle programmerne på https://play.kl.dk/

 

Hvad er KL Play: Sundhed og social?

Det er en streamingtjeneste lidt a la Netflix – dog med en noget anden type indhold, hvor nyt lovstof samt sundheds- og socialfaglige problemstillinger og løsninger fylder mere end True Crime og True Love. Indholdet består af både meet up’s, webinarer, som er interaktive, og udsendelser, hvor du bare kigger med. Med et abonnement får alle medarbejdere og politikere i din kommune adgang til alt indhold både live og i arkivet. I kan tænke det ind i jeres personalemøder eller udviklingsdage og i det hele taget bruge det, når det passer jer.

 

Tilmeld jer og få en måned gratis

Hvis I ikke allerede har tegnet abonnement, kan I tilmelde jer her. Prisen for et årsabonnement på KL Play: Sundhed og social afhænger af, hvor stor kommunen er.

Kommuner med under 15.000 indbyggere  10.000 kr. pr. år ex. moms
Kommuner med op til 29.999 indbyggere  30.000 kr. pr. år ex. moms
Kommuner med mellem 30.000 – 79.999 indbyggere  40.000 kr. pr. år ex. moms
Kommuner med 80.000 eller derover indbyggere      60.000 kr. pr. år ex. moms
Organisationer 30.000 kr. pr. år ex. moms

                                                                            
Den første måned er en gratis prøveperiode, hvor I kan se, om KL Play: Sundhed og social er noget jer.