04. marts 2020

Konference om børn med handicap

På konferencen sættes der fokus på, hvordan samarbejde og koordineret indsats kan sikre de bedste udviklingsmuligheder for barnet og hjælpe familierne til at leve så normalt som muligt.

Konference om børn med handicap

Socialstyrelsen, KL og COK inviterer til en ny national konference om at leve med børnehandicap. Konferencen afholdes den 10. juni 2020 på ODEON i Odense.

På konferencen sætter vi fokus på, hvordan familierne og professionelle gennem samarbejde og koordineret indsats kan sikre de bedste udviklingsmuligheder for barnet og hjælpe familierne til at leve så normalt som muligt på trods af og med et barn med handicap. Du bliver præsenteret for flere nye undersøgelser fra Socialstyrelsen, VIVE, VISO og Aalborg Universitet. Du kan endvidere møde repræsentanter fra forældreorganisationerne, som giver deres blik på, hvordan vi skaber endnu bedre samarbejde.

Målgruppen til konferencen er ledere, sagsbehandlere, konsulenter, familiebehandlere, døgninstitutionsmedarbejdere, medarbejdere på specialskoler og andre med interesse for området.

Læs mere og tilmeld dig her.