13. september 2019

Løsningsgalleri på KL’s Handicap- og Psykiatrikonference – Kommuner viser vejen

Har din kommune eller organisation et initiativ I gerne vil præsentere og inspirere andre kommuner og fagpersoner med? Så har I nu muligheden på årets Handicap- og Psykiatrikonference den 20. november 2019.

Baggrunden for løsningsgalleriet

På KL's Handicap- og psykiatrikonference d. 20. november 2019 ønsker vi at skabe et rum, hvor kommuner og andre aktører kan præsentere deres tilbud, indsatser, projekter osv., som bidrager til at udvikle handicap- og psykiatriområdet og skabe øget kvalitet i indsatserne til borgere med nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne.

Derfor introducerer vi et løsningsgalleri, hvor du og din arbejdsplads får mulighed for at præsentere jeres praksis, og konferencens deltagere får mulighed for at høre om jeres erfaringer og resultater, og herunder modtage løsning, anbefalinger og idéer til, hvordan deres egen/andre kommuner kan udvikle deres indsatser.

Ønsker I at deltage med et initiativ?

Har din kommune eller organisation en indsats eller et nyt initiativ, som I er stolte af og gerne vil præsentere, så send en mail til Mie Sofie Nielsen på MISN@kl.dk og vi vil se nærmere på, om I kan indgå i galleriet. I mailen skal I besvare følgende punkter om jeres bidrag:

  • Forslag til titel
  • Kort beskrivelse
  • 1-3 hovedbudskaber
  • Kontaktpersonens navn, stilling og mail
  • Eventuelle links til materiale på jeres hjemmeside

For kommuner der indgår i løsningsgalleriet tilbydes, at én person deltager gratis i hele konferencen.

Hvis I har nogle spørgsmål til Løsningsgalleriets udformning eller andet, er I meget velkomne til at kontakte os:

Vi glæder os til at modtage jeres inspirerende initiativer!

Læs mere om konferencen og se programmet her