27. juni 2019

KL's Handicap- og Psykiatrikonference d. 20. november 2019 - sæt kryds i kalenderen!

Krav og forventninger til handicap- og psykiatriområdet - hvordan gør vi? Det drøfter vi, når KL's Handicap- og Psykiatrikonference løber af stablen d. 20. november i Aarhus

KL's Handicap- og Psykiatrikonference d. 20. november 2019 - sæt kryds i kalenderen!

Krav og forventninger til handicap- og psykiatriområdet - hvordan gør vi? Det drøfter vi på KL's Handicap- og Psykiatrikonference 2019. Borgerne, den nye regering og Folketinget har høje forventninger til kommunerne - og samtidig presses kommunerne på ressourcerne. Der findes ikke et quick-fix, men findes der nogle gode slow-fix? Hvilken retning skal vi arbejde i, hvis vi også i fremtiden skal kunne tilbyde borgerne indsatser af høj kvalitet? Og hvad kan kommunernes samarbejdspartnere byde ind med, når vi i fællesskab skal løfte opgaverne på handicap- og psykiatriområdet?

Disse spørgsmål søges besvaret på årets konference. Vi spørger bl.a. politikere, interesseorganisationer, borgere, uddannelsesinstitutioner, forskere og kommunale ledere og medarbejdere og beder dem give deres bud. På konferencen kan også hentes den nyeste inspiration fra en lang række kommuner, som præsenterer god praksis og nye indsatser på handicap- og psykiatriområdet.

 

Tid og sted

Onsdag d. 20. november 2019 på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus.

 

Program og tilmelding

Programmet offentliggøres og der åbnes for tilmelding til konferencen primo september 2019. Tilmelding kan ske via linket her:

Yderligere information

Har du spørgsmål eller kommentarer til konferencen, er du velkommen til at tage kontakt til

Konferencens faglige indhold: Anna Gillett, specialkonsulent, angi@kl.dk, 3370 3242

Konferencens praktiske del og tilmelding: Laila Jensen, sekretær, lcj@kl.dk, 3370 3292

Konferencens stande og udstillere: Cecilie Tobias-Renstrøm, student, cetr@kl.dk, 3370 3278