04. oktober 2019

Få ledige stande tilbage på KL's Handicap- og Psykiatrikonference

Book en stand og deltag som udstiller på KL's Handicap- og Psykiatrikonference d. 20. november 2019 på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus.

Få ledige stande tilbage

Mulighed for at deltage med en stand

På KL's Handicap- og Psykiatrikonference 2019 har organisationer og virksomheder mulighed for at booke en stand for at præsentere deres produkter, service eller projekter for konferencens deltagere.

Vi oplever igen i år en stor interesse for at have en stand på KL's Handicap- og Psykiatrikonference og kan snart melde udsolgt. Derfor opfordrer vi til at booke en stand snarest, hvis I ønsker at deltage.

 

Temaet for årets konference er ”Krav og forventninger til handicap og psykiatriområdet - hvordan gør vi?”

Borgerne, den nye regering og Folketinget har høje forventninger til kommunerne - og samtidig presses kommunerne på ressourcerne. Der findes ikke et quick-fix, men findes der nogle gode slow-fix? Hvilken retning skal vi arbejde i, hvis vi også i fremtiden skal kunne tilbyde borgerne indsatser af høj kvalitet? Og hvad kan kommunernes samarbejdspartnere byde ind med, når vi i fællesskab skal løfte opgaverne på handicap- og psykiatriområdet?  

Disse spørgsmål søges besvaret på årets konference. Vi spørger bl.a. politikere, interesseorganisationer, borgere, uddannelsesinstitutioner, forskere, kommunale ledere og medarbejdere, og beder dem give deres bud. På konferencen kan også hentes den nyeste inspiration fra en lang række kommuner, som præsenterer god praksis og nye indsatser på handicap- og psykiatriområdet.

I 2018 var der stor tilslutning til konferencen med over 600 deltagere, og vi forventer også stor interesse denne gang.

Læs mere, se program, deltagerliste, og book din stand her: https://tilmeld.kl.dk/hpkonference2019-stand