Gå til hovedindhold
Nyhed
Social
Sundhed

KLSOCIAL 2023 - Sæt X

Sæt kryds i kalenderen onsdag d. 22. november, hvor KLSOCIAL23 løber af stablen på Radisson Blu i Aarhus under titlen Et socialområde i forandring.

23. jun. 2023

Indhold

  KLSOCIAL 2023

  Kommunerne har fra 2018 til 2022 samlet set øget forbruget på det specialiserede voksen-socialområde med 3,7 mia. kr., svarende til en stigning på 10 pct. Og det er en udvikling, der ser ud til at fortsætte de kommende år, hvis vi fortsætter som hidtil.

  På KLSOCIAL23 zoomes derfor ind på kommunernes handlerum på det specialiserede voksen-socialområde. Vi udforsker spændet mellem faglighed, forventninger og økonomisk råderum gennem oplæg, diskussion og refleksion over, hvordan vi sammen kan finde veje til at imødegå udfordringerne.

  På dagen skal vi høre fra det Ekspertudvalg, som har formuleret anbefalinger til, hvordan kommunerne kan få økonomi og faglighed til også fremadrettet at følges ad. Vi skal præsenteres for konkrete løsninger, som kommuner har udviklet i bestræbelser på at få faglighed og økonomi til at mødes og som fx taler ind i den aktuelle 10-årsplan for psykiatri og mental sundhed.

  Vi skal også blive klogere på, hvordan vi kan bruge indsigter i fortiden til en bedre forståelse af vores praksis i dag, samt høre om, hvordan det at arbejde ud fra en traumebevidst tilgang kan styrke kvaliteten i den socialfaglige indsats.

  Målgruppe

  KLSOCIAL er primært målrettet kommunale ledere og medarbejdere på handicap- og/eller psykiatriområdet i både myndighed og drift. Konferencen er også relevant for politikere, medlemmer af handicapråd, bruger- og pårørendeorganisationer samt øvrige aktører og samarbejdspartnere med interesse for området.

  Programmet offentliggøres og der åbnes for tilmelding primo september 2023.

  Vil du have direkte besked når vi åbner for tilmelding? Så kan du tilmelde dig mailinglisten her:

  KLSOCIAL23 mailliste