18. december 2020

Jura og EU's kursuskatalog 2021

Jura og EU i KL udbyder sammen med COK igen i 2021 et bredt og aktuelt kursusprogram for ledere og medarbejdere, som har brug for nyeste viden om kommunaljura, databeskyttelse, personalejura og arbejdsret i kommuner og regioner.

Udbudte kurser i 2021

I vedlagte kursuskatalog finder du igen nogle af vores mest populære forløb, hvor du fx kan blive opdateret på:

  • Reglerne om lønkrav, tilbagesøgning og forældelse
  • Hvordan regler om databeskyttelse påvirker dine arbejdsopgaver
  • De grundlæggende regler og rammer for ansættelse i en kommune
  • Reglerne for udbetaling af vederlag til kommunalpolitikere

Nyhed - Sagsbehandling i børnesager

Fejl i børnesager ender ofte på avisernes forsider, og kommunerne kan holdes medansvarlige, hvis sådanne sager ikke er håndteret korrekt.

KL har derfor udviklet et kursus, der giver sagsbehandlerne mulighed for at få de forvaltningsretlige regler for sagsbehandling ind under huden og dermed bidrage til, at beslutninger og afgørelser hviler på et korrekt grundlag, så børn og unge får den rigtige indsats.

Deltag online på de fleste kurser

På grund af Coronavirus har vi valgt at gennemføre de fleste kurser i første halvår af 2021 som onlineforløb. Vi har allerede gjort os gode erfaringer med formatet og ved derfor, at vi kan tilbyde dig den samme faglige kvalitet, selvom forløbet afholdes virtuelt.

De fleste af vores onlineforløb har vi delt op, så du deltager i to halve dage. Så har du bedre mulighed for at koncentrere dig og reflektere over opfølgende spørgsmål, så du får svar på det hele. 

Hent forløbet hjem

Enkelte af vores kurser er udviklet til at blive afholdt i egen organisation. Men alle vores øvrige kurser kan også hentes hjem som et lokalt forløb, hvor fx alle kommunens decentrale ledere eller personalekonsulenter opnår ny fælles viden og kompetencer.