Gå til hovedindhold
Kultur og fritid
Nyhed

Mød ny udvalgsformand på KL's Kultur- og fritidstræf 2022

Johan Brødsgaard er ny formand for KL's Kultur- Erhverv- og Planudvalg. Du kan opleve ham på scenen til KL's Kultur- og fritidstræf i Næstved d. 27. april i samtale med direktør Laila Kildesgaard.

06. apr. 2022
Ældre end 12 mdr.

Indhold

  Det bliver den 28-årige silkeborgenser, Johan Brødsgaard (B), der skal stå i spidsen for KL's Kultur-, Erhverv- og Planudvalg i 2022-2026. Og nu kan du opleve ham på KL's Kultur- og fritidstræf 2022, hvor han i samtale med direktør Laila Kildesgaard vil samle op på en dag med spændende oplæg, samtaler og sessioner. Derudover ser han fremad og præsenterer både udvalgets og egne visioner for KL's indsatser på kultur- og fritidsområdet den kommende periode. 

  Johan har flere års erfaring i kommunalpolitik bl.a. som formand for Silkeborg Kommunes kultur-, fritids-, outdoor- og idrætsudvalg. Området har altså en særlig plads i formandens hjerte, hvilket da også tydeligt ses i et nyligt portræt i magasinet Danske Kommuner med den sigende overskrift "Kommunernes nye kulturforkæmper".

  Læs artiklen fra magasinet, Dansk Kommuner. 

  "Jeg vil gerne tale kulturpolitikken op på landsplan. Jeg synes ofte, den bliver nedprioriteret. Kulturen fylder ikke så meget i debatter og under valgkampene og dermed ikke så meget i folks bevidsthed. Det til trods for, at hvis man også tager idrætten med i betragtning, så er det noget af det, borgerne bruger allermest tid på". 

  Input til Kultur-, Erhverv- og Planudvalget

  Som deltager på træffet får du en unik mulighed for at sætte fokus på en udfordring, som du møder i lige netop din kommunale virkelighed på kultur- og fritidsområdet. Dit input vil indgå i Kultur-, Erhverv- og Planudvalgets videre arbejde med at sikre kultur- og fritidsområdet de bedste arbejdsvilkår i kommunerne. 

  Årets Kultur- og fritidstræf afholdes på Grønnegade Kaserne i Næstved d. 27. april under overskriften "Demokrati og digitalisering". Udover Johan Brødsgaard, formand for KL's Kultur-, Erhverv- og Planudvalg, kan du bl.a. opleve strategidirektør for Mandag Morgen, Lisbeth Knudsen og Professor i digital transformation v. CBS, Mikkel Flyverbom.