Gå til hovedindhold

Nyheder - Kultur og Fritid 2022

Professor, Mikkel Flyverbom, og strategidirektør på Mandag Morgen, Lisbeth Knudsen, sætter rammen på KL’s Kultur- og Fritidstræf 2022

03. mar. 2022
Kultur og fritid
Nyhed

Kultur- og Fritidstræffet 2022 finder sted på Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved d. 27. april under overskriften ”Digitalisering og Demokrati”. I løbet af dagen vil der med oplæg, debat og temasessioner blive stillet skarpt på den digitale udviklings potentialer og begrænsninger på kultur- og fritidsområdet.

Hvilke værdier bør vi have med os på kultur- og fritidsområdet, når vi arbejder med teknologi, data og algoritmer?

17. mar. 2022
Kultur og fritid
Nyhed

Det debatterer vi på årets kultur- og fritidstræf d. 27. april sammen med Lisbeth Knudsen, Mikkel Flyverbom, Tine Sigel, John Meinert Jacobsen og Kim Christoffersen Dawartz.

Fire sessioner om digitaliseringens betydning for kulturen til KL's Kultur- & Fritidstræf 2022

17. mar. 2022
Kultur og fritid
Nyhed

Efter formiddagens rammesætning, bliver trådene efter frokost samlet i fire forskellige sessionsspor: Viden og data, den digitale kulturinstitution, digitalisering og folkeoplysning, kulturen som demokratisk byudvikler.

Mød ny udvalgsformand på KL's Kultur- og fritidstræf 2022

06. apr. 2022
Kultur og fritid
Nyhed

Johan Brødsgaard er ny formand for KL's Kultur- Erhverv- og Planudvalg. Du kan opleve ham på scenen til KL's Kultur- og fritidstræf i Næstved d. 27. april i samtale med direktør Laila Kildesgaard.

Vederlag til kommuner med biblioteksbetjening af arrester 2021

27. sep. 2022
Kultur og fritid
Nyhed

Angående kriminalforsorgens oplysninger om løn- og prisstigninger.