20. december 2022

Styrk dine kommu­nikationsfaglige kompetencer i det nye år

Tilmeld dig én eller flere af KL’s temadage eller webinarer i det nye år og styrk dine faglige kompetencer indenfor kommunikationsfaget. Lad dig også inspirere af oplægsholdere og mød kollegaer fra andre kommuner ved at tilmelde dig den årlige konference, KL’s Kommunikationsdøgn, i 2023.

Bliv inspireret og tag nye kompetencer med dig hjem fra KL’s temadage og webinarer. Vi holder kurser og foredrag i alt fra sociale medier, videoproduktion og det gode skriv.

Kommunikationsdøgnet 2023

På den årlige konference Kommunikationsdøgnet kan du få ny viden, konkrete værktøjer og inspiration, som du kan bruge i dit arbejde som kommunal kommunikatør. Det er ikke længe siden, at vi var over 300 kommunikatører samlet i Aarhus til den årlige kommunikationskonference. Her stillede vi blandt andet skarpt på de sociale medier, på digital borgerinddragelse og på employee advocacy.

Næste år samles vi den 2.-3. november i København, hvor vi igen skal netværke og lade os inspirere af oplægsholdere med ny viden fra alt dét, der rører sig i kommunernes kommunikationsafdelinger.

Kommunikationsdøgnet er den eneste konference for alle, der arbejder med kommunikation i kommunerne. Her bruger vi 24 timer sammen med kollegaer fra hele landet på at tilegne os ny viden fra garvede kommunikatører, høre om de seneste trends og K-tendenser og få konkrete redskaber med hjem til arbejdsdagen – uanset om du er kommunikationschef, pressechef, webkonsulent, digitaliseringsmedarbejder, kommunikationskonsulent, udviklingsmedarbejder eller pressekonsulent i en kommune.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Bliv en af de første til at få at vide, hvem der gæster Kommunikationsdøgn i 2023.

Bliv inspireret og få nye kompetencer

×

Log ind