26. oktober 2022

Mød udstillerne på Kommunikationsdøgn 2022

I standområdet er i alt 13 forskellige virksomheder og organisationer klar til at dele viden om deres arbejde med henblik på, hvad de hver især kan tilbyde kommunerne.

Den 3.-4. november samles landets kommunale kommunikatører til oplæg, workshops og netværk, når årets Kommunikationsdøgn løber af stablen i Aarhus.  

I standområdet er der rig mulighed for at blive klogere, skabe nye kontakter, og få ideer til kommunikationsarbejdet i din kommune. Udstillernes fagområder og ekspertiser spænder vidt, og du kan blive klogere på employee advocacy, strategisk kommunikation, video software, medieanalyser, og meget mere.

Kom og tag en snak med…

 

Stand 1: Tiger Media

Tiger Media A/S er et digitalt bureau med speciale i effektive kampagner online. Vores services spænder bredt fra websites og e-commerce løsninger til online marketing og kommunikation på sociale medier.

Læs mere om Tiger Media på deres hjemmeside.

Stand 2: Danske Kommuner og KL

Mediet Danske Kommuner tager udgangspunkt i den kommunale virkelighed og går tæt på det kommunalpolitiske arbejde. Vi skaber et rum, hvor kommunalpolitikere og embedsfolk kan udveksle viden og finde inspiration, der kvalificerer det kommunalpolitiske arbejde.

Læs mere om Danske Kommuner på deres hjemmeside.

Stand 3: Colibo

Colibo er standard-ud-af-boksen intranetløsning med en brugervenlighed i verdensklasse. Skabt og udviklet i samarbejde med en lang række kommuner, gennemtestet af mere end 175.000 brugere og kåret af Clearbox, som én af de bedste intranet i verdenen. Ønsker I en løsning, der altid er i udvikling og har en utrolig aktiv kommuneklub – kig forbi vores stand og hør mere.

Læs mere om Colibo på deres hjemmeside.

Stand 4: Ritzau

Ritzau har Danmarks mest effektive PR-platform, Via Ritzau, til distribution af pressemeddelelser. Her når du ud til alle journalister, politiske influenter og nyhedsredaktioner. Via Ritzau bruges af professionelle kommunikationsfolk i blandt andet staten, kommuner, organisationer og virksomheder.

Læs mere om Ritzau på deres hjemmeside.

Stand 5: Dansk Journalistforbund - Medier & Kommunikation (DJ)

DJ er den stærkeste fagforening inden for medier og kommunikation. Med os i ryggen får du den bedste rådgivning om løn, karriere og ansættelsesvilkår, og du får adgang til netværk og mentorordning. Kom forbi DJ’s stand og få gratis adgang til flere webinarer målrettet kommunikatører i det offentlige.

Læs mere om Dansk Journalistforbund på deres hjemmeside.

Stand 6: Sociuu: Medarbejdere på Sociale Medier

Kom og hør om employee advocacy, medarbejderinvolvering og hvordan man engagerer sine medarbejdere på sociale medier. Sociuu er en employer branding platform der hjælper kommuner, organisationer og virksomheder med at skabe autentisk indhold til medarbejderne. Helt enkelt.

Læs mere om Sociuu på deres hjemmeside.

Stand 7: Monsido - powered by CivicPlus

Monsido’s platform hjælper med, at automatisere processer, strømline rapportering og overvåge hjemmesider & dokumenter for WCAG 2.1. Platformen gør det nemt for alle, at optimere deres egne ansvarssider, herunder via moduler som kvalitetssikring, webtilgængelighed, CPR, SEO, Analytics, Cookies mm.

Læs mere om Monsido på deres hjemmeside.

Stand 8: NaboNyt 

NaboNyt er en mobilapp til at skabe dialog med naboer til større byggerier og infrastrukturprojekter mm., og til at holde dem opdateret om projekter i lokalområdet. App'en er helt ny DK, men har mange brugere i Holland, England og Australien.

Læs mere om NaboNyt på deres hjemmeside.

Stand 9: Retriever - medieovervågning, -analyse og håndtering af sociale medier

Retriever er Danmarks største leverandør af medieovervågning, medieanalyse og platforme til håndtering af sociale medier. Vi overvåger dagblade, ugeaviser, magasiner, radio- og tv-nyheder samt sociale medier for over 3.500 organisationer – herunder mange kommuner og regioner.

Læs mere om Retriever på deres hjemmeside.

Stand 10: Montgomery

Montgomery er et strategisk kommunikationsbureau. Vi er specialister indenfor visuel kommunikation med strategisk sammenhængskraft. Vores kernekompetencer er funderet i branding-, koncept- og kampagneudvikling gjort operationelt i grafisk design, film, foto og 3D, som vi alt sammen har in-house.

Læs mere om Montgomery på deres hjemmeside.

Stand 11: Bleau

Bleau leverer hjemmesider og intranet til mere end 20 danske kommuner - som inkluderer mere end 1 million brugere. Med konceptet ´Governance by Design´ har vi skabt en platform, der ikke blot er redaktørvenlig, men som samtidig validerer kvaliteten af jeres indhold allerede inden publicering. Kom og hør, hvordan vi gør krav til compliance enkle at efterleve for hele jeres redaktørkorps.

Læs mere om Bleau på deres hjemmeside.

Stand 12: Fagforeningen Kommunikation og Sprog

Kommunikation og Sprog er din fagforening, når du arbejder med kommunal kommunikation. Vi kender dine løn- og ansættelsesvilkår. Brug os, når du fx skal forhandle løn. Vi rådgiver dig på basis af vores lønstatistik, som har et helt særligt afsnit om offentligt ansatte.
Kom og besøg os på standen.

Læs mere om Fagforeningen Kommunikation og Sprog på deres hjemmeside.

Stand 13: TwentyThree

TwentyThree er en dansk vækstvirksomhed og en af de førende globale spillere i video, webinar og personlig video software. Vi har været pionerer inden for videosoftware siden 2006 og vores software bruges på hundredevis af hjemmesider i den offentlige sektor i Danmark, Sverige, Norge og Storbritanien.

Læs mere om TwentyThree på deres hjemmeside.

 

×

Log ind