08. august 2022

Kommunikationsdøgn 2022 er åben for tilmeldinger

Medietræning, Employee Advocacy og webstrategi. Vi når hele paletten rundt, når vi til november mødes i Aarhus på Kommunikationsdøgn 2022. Der er åbent for tilmeldinger, og de første 100 deltagere har allerede meldt deres ankomst.

Som kommunikatør i en kommune kommer man omkring en bred palet af kommunikationsdiscipliner, og det afspejler Kommunikationsdøgnets program også.

Kommunikationsdøgnet skydes i år i gang af Astrid Haug, der er ekspert i sociale medier og Rasmus Kolbe, der er bedre kendt som Lakserytteren. De giver gode råd til, hvordan kommunerne rammer den svære målgruppe, de unge, med kommunikation der ikke er cringe. På samme dag præsenteres årets deltagere for Fødevarestyrelsens tilgang til de sociale medier, mens de på eftermiddagens workshop får redskaber til at skrive endnu bedre af kommunikationsrådgivere med mere, Maria Larsen.

Kommunikationsdøgn er ikke kun stedet, hvor deltagerne får ny viden om kommunekommunikation. Det er også her, hvor vi mødes på tværs af kommuner én gang om året for at netværke og sparre med andre, der deler den samme passion for at kommunikere kommunernes budskaber.

Om Kommunikationsdøgn

Kommunikationsdøgn er den eneste konference for alle, der arbejder med kommunikation i kommunerne. Her bruger vi 24 timer sammen med kollegaer fra hele landet på at få ny viden fra garvede branchefolk. Vi skal høre om de seneste tendenser og have konkrete redskaber med hjem til arbejdsdagen. Uanset om du er kommunikationschef, pressechef, webkonsulent, digitaliseringsmedarbejder, kommunikationskonsulent, udviklingsmedarbejder, presserådgiver eller på anden vis arbejder med kommunikation i en kommune.

Læs mere om Kommunikationsdøgn og tilmeld dig og dit team her: 

Arrangement

Konferencer og messer Kommunikationsdøgn 2022

 

×

Log ind