15. december 2022

Bliv en del af KL’s kommunikations­netværk

Vær med til at styrke kommunikationsindsatsen på tværs af kommunerne ved at blive en del af ét af KL’s 3 forskellige kommunikationsnetværk. Vi mødes mindst 3 gange om året for at dele viden om det nyeste indenfor kommunikation i kommunerne.

De sidste netværksmøder for i år er afholdt, og planlægningen for næste års møder er i fuld gang – du kan nå at være med! Der er nemlig lige nu ledige pladser i netværkene for 2023.

De 3 forskellige netværk er for henholdsvis kommunale kommunikationschefer, kommunale kommunikatører og for web- og digitaliseringsmedarbejdere. På møderne kan du høre oplæg fra eksterne oplægsholdere, deltage i workshops og erfaringsudveksle med kolleger fra andre kommuner.

Netværkene er opdelt efter fagområder, og der vil derfor være mulighed for at finde et kommunikationsnetværk, der passer til dine fagområder. Du kan altid kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvilket netværk der supplerer din stilling bedst.

Som netværksdeltager deltager du aktivt og engageret i møderne. Det indebærer, at man at bidrager med oplæg om egne erfaringer og udfordringer, idéer til diskussionsemner, som vi kan sparre med hinanden om og, at man deltager i den gode og givende dialog i netværket.

Dagsordenerne fastlægges altid i samarbejde med medlemmerne af netværket. Du har derfor rig mulighed for at præge møderne efter egne behov og ønsker.

Et års medlemskab koster 5.000 kroner. ex. moms pr. person.

Besøg kl.dk/kommunikation for at se mødedatoerne i 2023 og for at tilmelde dig.

Kontakt Stine Mandrup Lund for at høre mere om netværkene.

×

Log ind