19. august 2021

Workshop: Den svære kommunikations­opgave under og efter valgkampen

Hvad må du egentlig hjælpe dine politikere med under valgkampen og i en ny valgperiode? KL afholder til september en workshop for kommunale kommunikationsfolk, hvor du kan blive klogere på juraen.

Kommunalvalget står for døren. Valgkampen er i fuld gang. Snart træder nye politikere ind i byrådssalen. Samtidig fylder de sociale platforme meget mere i kommunikationen.

Alt dette stiller krav til de kommunale kommunikationsafdelingers arbejde, som ikke må profilere enkelte politikere i valgkampen. Og det stiller krav til kommunikationsafdelingernes arbejde, når nye såvel som kendte politikere stiller nye krav i en ny valgperiode.

Hvad skal du fx tænke over i en pressemeddelelse fra borgmesteren midt under valgkampen, og hvornår kan man med rette sige nej til at skrive udkastet til et opslag på sociale medier?

Vil du have helt styr på, hvad juraen siger og debattere dilemmaer med kollegaer fra andre kommunale kommunikationsafdelinger, så tilmeld dig KL’s workshop: Hvad må du egentlig hjælpe dine politikere med under valgkampen og i en ny valgperiode?

Her tager chefkonsulent i KL’s kontor for EU og Jura, Jesper Gradert, os en tur gennem juraen, og der vil være rig mulighed for at vende egne eksempler.

Workshoppen foregår 17. september fra kl. 10.00-11.30 og afholdes via Microsoft Teams.

Workshop

Workshop Tilmeld dig her

Workshop: Hvad må du egentlig hjælpe dine politikere med under valgkampen og i en ny valgperiode?

×

Log ind