09. november 2021

Mød standene på Kommunikations-døgnet 2021

I standområdet er i alt 15 forskellige virksomheder og organisationer fordelt på 14 stande klar til at dele viden om deres arbejde med henblik på, hvad de hver især kan tilbyde kommunerne.

Den 25.-26. november samles landets kommunale kommunikatører til oplæg, workshops og netværk, når årets Kommunikationsdøgn løber af stablen i København.  

I standområdet er der rig mulighed for at blive klogere, skabe nye kontakter og få ideer til kommunikationsarbejdet i din kommune. Standenes fagområder og ekspertiser spænder vidt, og du kan blive klogere på sociale medier, medieanalyser, virtual- og augmented reality og meget mere.

 

Kom og tag en snak med…

 

Stand 2: Danske Kommuner

Mediet Danske Kommuner tager udgangspunkt i den kommunale virkelighed og går tæt på det kommunalpolitiske arbejde. Vi skaber et rum, hvor kommunalpolitikere og embedsfolk kan udveksle viden og finde inspiration, der kvalificerer det kommunalpolitiske arbejde.

Stand 3: VOCAST/Infomedia 

Det digitale værktøj til effektivt pressearbejde. Mediebilledet er fragmenteret, og du skal igennem flere mennesker og kanaler for at nå din målgruppe. Det fragmenterede medielandskab fører både udfordringer og muligheder med sig, som VOCAST eller Infomedia hjælper dig med at mestre gennem blandt andet skræddersyede medielister indenfor kommuners fagområder.

Stand 4: Ritzau 

Ritzau har Danmarks mest effektive PR-platform, Via Ritzau, til distribution af pressemeddelelser. Her når du ud til alle journalister, politiske influenter og nyhedsredaktioner. Via Ritzau bruges af professionelle kommunikationsfolk i blandt andet staten, kommuner, organisationer og virksomheder.
Ritzau Bureau er koblet sammen med alle danske nyhedsmedier samt de nordiske nyhedsbureauer og producerer årligt 130.000 nyheder til 170 medier.
Vi er hele Danmarks nyhedsbureau - det har vi været i mere end 150 år.

Stand 5: Dansk Journalistforbund

Kom forbi DJ’s stand og få eksklusiv og gratis adgang til tre webinarer målrettet dig som kommunikatør i det offentlige:

  • Sådan får du din borgmester bedst ud på de sociale medier
  • Kommunikatør i en politisk styret organisation
  • Få den bedste kontakt til og med borgere og brugere

Hør desuden lidt om, hvordan DJ kan hjælpe dig i din karriere som kommunikatør.

Stand 6: Colibo 

Kommunikerer I effektivt ud til alle medarbejdere? Colibo faciliterer en åben og inkluderende dialog. Få øget engagement, produktivitet og vidensdeling på tværs af organisationen.

Stand 7: Novicell 

Har du husket din bruger i din digitale løsning? Find ud af hvor brugervenlig du er. Kig forbi vores stand, hvor vi sætter fokus på den digitale bruger. Vi står klar til en snak om, hvordan I får brugeren ind i jeres digitale løsninger. 

Kort om Novicell: I Novicell har vi samlet mere end 300 digitale eksperter, der hjælper organisationer med at træffe de rigtige digitale valg. Vi arbejder med strategi, design, content, data, implementering og drift. Tilgangen er digital. Målet er at udvikle jeres organisation, uanset om den er kommunal, regional eller statslig. 

Stand 8: FRIDAY 

Kommunikationsbureauet FRIDAY hjælper offentlige og private organisationer med at nå deres strategiske mål gennem PR, kampagner, design og film. Vi håndterer også kriser og træner talspersoner – vi er dem, du ringer til, når der er noget på spil. Vores rådgivning bygger på journalistiske principper og mange års erfaring. Vi hjælper kort sagt beslutningstagere med at stå stærkere.

Stand 9: Kommunikation og sprog

Arbejder du med Kommunal kommunikation? Vi er din fagforening.
Vi kender dine løn- og ansættelsesvilkår. Brug os, når du skal forhandle løn. Vi kan rådgive dig på basis af vores lønstatistik, som har et helt særligt afsnit om offentligt ansatte. Kom og besøg os på vores stand på Kommunikations døgn 21 og deltag i konkurrencen om 10 JBL Go bærbare højtalere. Så kan vi samtidig fortælle dig, hvorfor vi er Danmarks bedste fagforening.

Stand 10: Bleau 

Bleau Borger er et offentligt hjemmesidekoncept med fuldt fokus på webtilgængelighed, brugervenlighed og webgovernance. Som SaaS-produkt udvikles og opdateres Bleau Borger løbende i samarbejde med vores offentlige ERFA-netværk, som blandt andet består af 17 kommuner fordelt over hele landet. Til Bleau Borger hører et bredt kartotek af moduler, designs og komponenter, som er designet og udviklet med udgangspunkt i kommunens arbejdsgange og processer.

Stand 11: Retriever

Retriever er Nordens førende leverandør af medieovervågning og medieanalyse. Vi søger for, at du hver dag ved, hvad der rører sig i trykte og talte medier samt på sociale medier. Vi tilbyder dig det største og mest erfarne analyseteam i vores branche, der er dedikeret til at levere dig den bedste indsigt inden for ekstern kommunikation. Foruden medieovervåning og –analyse hjælper vi dig også med håndtering alle dine sociale medie-indsatser i vores RelationDesk-platform.

Stand 14: Monsido

Monsido er en Web Governance platform, der gør det nemt at sikre, at din hjemmeside leverer den optimale brugeroplevelse. Vores platform identificerer og prioriterer automatisk fejl, så du hurtigt kan korrigere de fejl, der påvirker brugeroplevelsen allermest. Monsido overvåger og hjælper dig med, at sikre indholdskvalitet, webtilgængelighed, SEO, databeskyttelse, performance og mere på din hjemmeside. Monsido samarbejder med mange forskellige organisationer, herunder Offentlige myndigheder, Kommuner, Styrelser, Fagbevægelser, Foreninger, Forbund, Banker, NGO’er, Advokater mfl. Kom forbi vores stand for, at tilmelde din hjemmeside til en gratis scanning.

Stand 15: Khora VR

Hvordan kommer kommunerne til at bruge Virtual & Augmented Reality i fremtiden? På Kommunikationsdøgn 2021 vil Khora sætte fokus på fremtidens brug af disse nye teknologier. Hvordan kommer de til at ændre vores samfund? Hvordan kommer de til at ændre måden vi arbejder på?

Deltag i workshoppen "Blurred Reality – få indblik i fremtidens internet med VR, AR, AI & IoT" og bliv klogere på fremtiden.

Stand 16: Berú Aps

Berú er et bureau, der løser digitale kommunikationsudfordringer for organisationer, som har en samfundsmæssig betydning. Vi leverer design og teknisk implementering til kommuner, styrelser og ministerier på vores CMS-platform GoBasic. Teknikken er klaret på forhånd med GoBasic. Derfor kan vi hjælpe vores kunder med at fokusere på det velproducerede indhold, det lækre design og den gode kommunikation. Læs mere om, hvad vi kan tilbyde og se vores cases på www.beru.dk.

Stand 17: Hypefactors

Medieovervågning - opgradér til noget langt lettere. Følg de relevante medieomtaler på tværs af aviser, magasiner, tv, radio, online og sociale medier i én og samme løsning. Få adgang til omtalerne via personlige emails, vores mobil-app eller platform. Alt tilpasset til den enkelte brugers ønsker og sådan så I selv kan redigere søgningerne. Analyser og medierapporter er samtidig automatisk tilgængelige. Altså, bedre, hurtigere og nemmere i ét.

Kontakt os for en kort præsentation. Ring på 2895039 eller mail på info@hypefactors.com

 

Se programmet for kommunikationsdøgn 2021

Orienter dig i programmet og se oplægsholderne.

×

Log ind