24. juni 2020

Vi åbner for tilmeldingen til Kommunikationsdag 2020!

I lyset af covid-19 bliver årets K-DØGN til Kommunikationsdag 2020 - en endags konference fyldt med viden, inspiration og konkrete værktøjer skræddersyet til kommunikatører i kommunerne. Og vi har nu åbnet for tilmelding.

Coronakrisen har sat fokus på kommunikation som faglighed, og overalt i landet har kommunikatører haft en vigtig rolle i krisestabe med at rådgive og sikre klar og korrekt kommunikation på tværs af målgrupper.

Livestreamede byrådsmøder, videohilsener fra borgmesteren, kampagner med adfærdsdesign og et skærpet behov for den interne kommunikation – oveni opgaver med sociale medier og rådgivning og webtilgængelighed, som de kommunale kommunikatører allerede sidder med. Det giver anledning til at mødes og videndele om, hvad der er sket i foråret, og hvad der skal arbejdes med fremadrettet.  

Programmet

Vi fylder dagen med faglig inspiration fra de stærkeste og skarpeste hoveder inden for kommunikation – suppleret med konkrete erfaringer fra dygtige kommunikatører i kommunerne. Så du kan få nye ideer, konkrete eksempler og værktøjer med hjem.

Dagens program består af to plenumoplæg og to spor med hhv. tre oplæg på hvert, så du kan vælge imellem i alt seks spændende emner.

Tilmeld dig allerede nu

Vi offentliggør programmet løbende, men du kan allerede tilmelde dig:

Arrangement

Konferencer og messer Kommunikationsdag 2020