12. august 2019

Temadag om mobilvideo for øvede

Er du klar til at tage næste skridt i arbejdet med at lave mobilvideoer? Så tilmeld dig KL’s temadag om mobilvideo for øvede d. 24. oktober, og lær mere avanceret redigering og optageteknikker. Få også viden om forskellige, aktuelle videogenrer og videoformater til nettet.

Mange kommuner er begyndt at bruge video, når der skal kommunikeres på hjemmesiden, de sociale medier og internt i kommunen. Og det med rigtig god grund. For video kan, hvis det produceres og distribueres på den rigtige måde, være en stærk kanal til at komme i øjenhøjde med borgere, medarbejdere og interessenter.

Heldigvis kræver hverken stor økonomi, professionelt udstyr eller 10 års erfaring som tv-journalist at producere gode, levende billeder. Med mobilen kan det gøres både nemt, hurtigt og billigt og tilmed i høj kvalitet, hvis du bare ved, hvordan du skal bruge udstyret optimalt.

På denne temadag om mobilvideo for øvede inviterer vi til en praktisk workshop, som er målrettet dig, der i forvejen arbejder med mobilvideo og besidder de grundlæggende færdigheder ift at kunne optage, redigere og publicere mobilvideo.

På temadagen får du:

  • Flere avancerede tips og tricks til at optage gode videosekvenser

  • Mere viden om, hvordan du redigerer video direkte på mobilen, og hvordan du arbejder med tekstning

  • Indsigt i mere avancerede videoapps

  • Viden om forskellige, aktuelle videogenrer og videoformater til nettet

  • Tips til, hvordan du planlægger produktioner, så de virker bedst på nettet

  • Overblik over relevant ekstraudstyr til mobilvideoarbejde.

Du kan møde:

Rune Michelsen, der er journalist og partner i WeLoveVideo. Siden 2000 har han beskæftiget sig med online-video og web-tv. Rune Michelsen er erfaren kursusleder og har gennem 15 år holdt talrige oplæg, kurser og strategi-dage om video for danske mediehuse, virksomheder og organisationer.

Vi forventer:

At du forud for denne workshop har gjort dig indledende erfaringer med at filme og redigere (lidt) på mobilen. Du skal ikke være ekspert, men bare kende de basale principper. Temadag bygger videre på de teknikker, du allerede har tilegnet dig via dit arbejde med mobilvideo med mere avancerede videoapps.

Det er også en forudsætning, når du møder op til denne workshop, at du har nogle relevante optagelser på din mobil, som du kan redigere på workshoppen.

Du skal altså medbringe optagelser, der kan blive til en lille produktion på selve dagen.

Hvad, hvornår og hvordan:

Temadagen finder sted den 24. oktober fra 10.00 – 15.30 i KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S. Der er forplejning i løbet af dagen.

Prisen er 2.500 kr. Du får 500 kr. i rabat, hvis du er medlem af KL's netværk for kommunikationschefer, netværk for kommunikatører eller netværk for web- og digitaliseringsmedarbejdere.

Målgruppen er kommunale medarbejdere.

Der er plads til max 20 deltagere på temadagen. Vi forbeholder os ret til at aflyse, hvis der ikke er nok tilmeldte.