03. juli 2019

Temadag om kommunal krisehåndtering

Tilmeld dig – eller tip en kollega om – KL’s temadag, hvor du får konkrete bud på, hvordan kommunerne bedst håndterer krisesituationer internt og eksternt.

Vi kender alle til uheldige børnesager, sikkerhedssager mv., der sætter kommunerne i mediernes søgelys og truer kommunens omdømme og værdier.

I de situationer efterspørger offentligheden handling og klar kommunikation fra kommunen. Ligesom at medarbejdere i kommunen har brug for, at kommunen håndterer sagen professionelt. Men af mange forskellige årsager kan det være svært at navigere i situationen, når kommunen ufrivilligt bliver midtpunkt i en krisesag.

Så hvordan forbereder du dig? Og hvad skal du være opmærksom på?

 

Arrangement

Temadage Temadag om kommunal krisehåndtering

Nøglen ligger i forberedelsen

På KL’s temadag gør Peter Strauss Jørgensen og Martin Deichmann dig klogere på, hvordan du konkret kan gribe kommunal krisehåndtering an.

Peter Strauss Jørgensen er partner i Borgen Communications & Public Affairs og har en fortid som blandt andet taleskriver og rådgiver for Socialdemokraternes partiformand Mette Frederiksen, politisk rådgiver i 3F og særlig rådgiver for daværende erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen.

Martin Deichmann er områdeleder for kommunikation i Helsingør Kommune og var før da blandt andet særlig rådgiver i Sundheds- og ældreministeriet og presserådgiver i Danske Regioner.

Du får konkrete bud på, hvordan:  

  • kommunale kriser opstår og udvikler sig
  • kommunikationen håndteres, når krisen ruller og efterfølgende 
  • du sikrer de rette alliancer og relationer, inden krisen rammer
  • andre kommuner konkret arbejder med krisekommunikation- og håndtering
  • du udarbejder et setup, der passer til jeres kommune.

Hvor, hvornår og hvordan?

Temadagen finder sted den 25. september fra 10 – 15.30 i KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København. Der er forplejning i løbet af dagen.

Prisen er 2.500 kr. Du får 500 kr. i rabat, hvis du er medlem af KL's netværk for kommunikationschefer, netværk for kommunikatører eller netværk for web- og digitaliseringsmedarbejdere.

Vi forbeholder os ret til at aflyse, hvis der ikke er nok tilmeldte.