24. oktober 2019

Mød standene på Kommunikations­døgnet 2019

I standområdet er der rig mulighed for at hente viden og inspiration, når 16 forskellige virksomheder og organisationer står klar til at fortælle om deres arbejde, og hvad, de hver især kan tilbyde kommunerne.

Den 7.-8. november samles landets kommunale kommunikatører til oplæg, workshops og netværk, når årets Kommunikationsdøgn løber af stablen i Aarhus.  

Hvis du endnu ikke har tilmeldt dig KL’s Kommunikationsdøgn, kan du stadig nå det:

I standområdet kan du også blive klogere, skabe nye kontakter og få ideer til kommunikationsarbejdet i din kommune. Standenes fagområder og ekspertiser spænder vidt, og du kan blive klogere på visuel storytelling, intranet, målgrupper og meget mere.

Kom og tag en snak med...

Animation.mu
Er der brug for kortfattet, klar og præcis kommunikation og formidling til: borgere, brugere eller ansatte?
Så er det Animation.mu på stand 3, du skal tage en snak med. Vi producerer animerede explainer-videoer og infomercials, der rammer målgruppen på en relevant, lærerig og kreativ måde.
Vi har allerede hjulpet jeres kollegaer i flere danske kommuner med
Skal vi også hjælpe jeres kommune, med at få budskaberne ud? https://animation.mu/

Audio-Visuelt-Centrum
En byrådssal med moderne AV-udstyr sparer tid og skaber overblik. AVC har været i AV-branchen i mere end 50 år, og har stor erfaring med at levere løsninger til byrådssale, regionsrådssale og diverse mødelokaler på rådhuse rundt om i landet. Vi har udviklet vores egen software dertil. Vores kommune software AVC Meet®, udvikler vi løbende i samarbejde med kommunalbestyrelser og parlamenter. Softwaren automatiserer din styring af et byrådsmøde. Løsningen er komplet og indeholder ikke komponenter fra tredjepart. Kig forbi stand 15, så giver vi en demo. Du kan også klikke ind på en af vores cases, og se hvilke kommuner vi pt. samarbejder med.

Bleau
Bleau Borger er et kommunalt hjemmesidekoncept med fuldt fokus på webtilgængelighed, brugervenlighed og et stærkt CMS. Standardhjemmesiden udvikles løbende i samarbejde med vores kommunale netværk, som består af 11 kommuner fordelt over hele landet. Til hjemmesiden hører et bredt kartotek af tilkøbsmoduler, som er designet og udviklet med udgangspunkt i kommunens arbejdsgange.

Campfire&Co
Skil jer ud! Vejen til god kommunikation behøver ikke være belagt med bananskræller. Du kommer ikke tættere på din målgruppe ved at kalde dem ”borgere”. Målgrupper er også mennesker.  Hvad forventer de? Hvad elsker og hader de? Hvordan efterlader I det ønskede indtryk? Hvad vil I være – for hvem?
Kommuner kan godt vise personlighed. Jo de kan. Det har vi mange go’e eksempler på. Din kommune er jo mere end bare et rådhus og en samling magistrater, og jeres borgere er mere end cpr-numre - men det ved du godt, for du arbejder med kommunikation.  
Campfire & co. er et full-service digital- & reklamebureau i Aarhus. Der er ikke ret mange, der har arbejdet med lige så mange kommuner som os. Vi tror på stærke indsigter og involverende samarbejde. Men det kan vi tale om, når du ser vores stand på årets Kommunikationsdøgn.

Colibo
Colibo er en moderne social intranetplatform, der muliggør effektiv kommunikation og samarbejde hos komplekse organisationer. Vi ønsker at være med til at definere den fremtidige udvikling af digitale arbejdspladser ved at løse unikke kommunikations- og videndelingsudfordringer i din virksomhed eller organisation.  Kom og mød Colibo A/S på stand nr. 2 og få en demonstration af fremtidens moderne kommune-intranet, der i dag anvendes hos en lang række danske kommuner.

Dansk AV Teknik
Dansk AV Teknik har i mere end 40 år hjulpet kommunikationsmedarbejder i erhvervslivet, kommuner, regioner og folketing med video og lydudstyr til at bringe de rigtige informationer, nemt, hurtigt og professionelt. Kom og se alle nyhederne bl.a. trådløse mikrofoner til SmartPhone på stand 6.

IntraNote
Danske kommuners foretrukne intranet. Se vores populære kommuneskabelon og forstå, hvorfor IntraNote WorkSpace er så populær hos danske kommuner. Her får I nemlig meget mere end et intranet.
- Nå ud i alle hjørner – medarbejderne har kommunen med i lommen
- Apps – fx målrettet velfærd og sundhed
- Samarbejde på kryds og tværs
- Nem adgang til viden her-og-nu
- Nem integration + Integrationer til fagsystemer
- Drift og administration as-a-service 

Khora VR
Khora skaber stærke budskaber og oplevelser vha. Virtual Reality omkring klima, miljø, integration samt sundhed og forebyggelse for danske kommuner, regioner og private virksomheder. Besøg vores stand og få et indblik i hvordan Virtual Reality kan bruges i jeres organisation.

Kommunikation og Sprog
Kommunikation og Sprog er fagforeningen for dig der arbejder med kommunal kommunikation. Vi kender dine løn- og ansættelsesvilkår indgående, og er med ved forhandlingsbordet, når overenskomsten skal fornys. Vi tilbyder også karrieresamtaler, hvor vi sparrer med dig om din jobudvikling.
Vi kan også rådgive om den rigtige løn på basis af vores lønstatistik, som har et helt særligt afsnit om offentligt ansatte. Derfor brug os, når du skal forhandle løn.

KommuneTV
Komplet løsning til kommuner der vil sende KB møder live.
Nyhed: Komplet løsning til mødeafvikling.  Elektronisk afstemning fra politikernes iPad’s, visning af dagsorden i byrådssal, mikrofon kontrol & talerkø, protokollat, og integration til ESDH.

Retriever
Retriever er Nordens førende leverandør af medieovervågning og medieanalyse. I næsten 20 år har vi overvåget, målt og analyseret medierne. Vi har brudt komplekse data ned og skabt overblik, som vores kunder kan handle på baggrund af. Vi overvåger alt fra traditionelle medier som print, web, tv og radio til sociale medier og podcast. Vi hjælper allerede i dag mange af landets kommuner med at overvåge, måle og dokumentere deres presseindsats.

RUC
Master i Professionel Kommunikation byder velkommen til 2 år med fokus på kommunikation i organisationer. Første år har fokus på tekst og billede i analoge og digitale medier. Andet år er facilitering af forandringsprocesser i centrum. På begge år er ”den faglige tale”, ledelse af – og samarbejde i kommunikationsprocesser centralt. Vi arbejder teoretisk og praktisk med kommunikation, så deltagerne får nye perspektiver og værktøjer, der umiddelbart kan bruges i praksis.
Stil spørgsmål til Birgitte Ravn Olesen, der holder workshop om, hvordan man kommer fra deltagelse til samskabelse i kommunale projekter. Viden skal selvfølgelig samskabes på workshoppen med brug af ”Londons Parlament” som metode.

SIGNAfilm
Har du overvejet at bruge visuel storytelling til at fortælle kommunens mange, gode historier? SIGNAfilm tilbyder effektiv fremstilling af film, der virker og har gennemslagskraft overfor dine målgrupper. Vi møder din kommunale organisation i øjenhøjde og sammen fortæller vi de historier, der er nærværende og relevante for dit publikum. Hvad enten det er optagelser med kamera eller animerede/tegnede film, kan vi hjælpe dig. Besøg vores stand for en snak om, hvordan visuel storytelling kan skabe større synlighed og forståelse for dine budskaber.

Thomsen&Co 
Få styr på din markedsføring. Thomsen&Co er et full-service online og offline kommunikationsbureau. Vi er specialister i Sociale Medier, annoncering, SEO, Google Ads, web, video- og billedproduktion, grafisk design og tryksager. Vi tager styringen på din markedsføring, så du opnår de rette resultater. Vi lægger den rigtige strategi, vi eksekverer på de aftalte platforme, vi monitorerer undervejs og står for den efterfølgende opfølgning, så vi altid er på rette spor.
Er I effektive nok? Vi rådgiver og giver den nødvendige sparring.

Video2net
Video2net var den første private udbyder af mobilvideokurser i Danmark. Efter 6 år i branchen har vi afholdt kurser i 25 kommuner og dobbelt så mange virksomheder og organisationer. Vi har fingeren på pulsen, når det gælder nye trends, teknikker og redigeringapps, og vi har kurser til såvel nye som øvede videoproducenter. Eller et fullservice professionelt produktionsteam, hvis I ønsker, at vi skal stå for hele produktionen fra A til Z. Lær mere om video og bliv opdateret på ny teknik, smarte værktøjer og produkter hos video2net.dk i stand nr. 14.

Vocast
Vi har kortlagt kommuners målgrupper og har på den baggrund bygget 10 lister med medier, journalister og influenter, som I kan bruge i jeres pressearbejde.
Kom forbi vores stand, hør om målgrupperne og listerne og fortæl os, om du er enig.
Vi har som altid en lille gave med til vores kunder.