05. december 2019

Bliv en del af KL’s netværk for kommunale kommunikatører

Har du lyst til at møde og sparre med kolleger fra hele landet og samtidig få digital rådgiver Katrine Emme Thielkes bud på den gode lyn-strategi for sociale medier? Så tilmeld dig KL’s netværk for kommunikatører nu.

Tre gange om året samler KL kommunikations- og pressemedarbejdere fra hele landet i to netværk, hvor faglig sparring og ny viden inden for kommunikationsfaget står på dagsordenen.

Nu har du mulighed for at blive medlem af netværket ved at tilmelde dig her:

Det ene netværk mødes i København. Det andet i Vejle. Mødernes indhold præciseres fra gang til gang. Derfor har du som medlem rig mulighed for at præge indholdet på møderne og selv byde ind med små oplæg.

Tidligere har vi blandt andet haft følgende emner på programmet: Inddragende indhold på sociale medier, videokommunikation og arbejdet med storyboards, visuel formidling, ideudvikling samt borgerinddragelse på sociale medier og i virkeligheden.

På møderne kan du høre oplæg fra eksterne oplægsholdere, deltage i workshops og erfaringsudveksle med kolleger fra andre kommuner.

Få opskriften på en lyn-strategi for sociale medier

Programmet for årets første møde i de to netværk er allerede på plads. Her kan du blandt andet møde digital rådgiver Katrine Emme Thielke. Hun står for en workshop om sociale medier med oplæg og øvelser, hvor du blandt andet får opskriften på, hvordan du og dine kolleger kan lave en social media-strategi på et enkelt møde. Få også to redskaber med hjem, der kan styrke det praktiske arbejde med indholdet og holdet skrammel væk fra kanalen.

Prisen for et medlemskab af netværket for kommunikatører er 6.000 kroner for et år, som inkluderer tre heldagsmøder med forplejning. 

De to netværk samles på følgende datoer:

Netværk for kommunikatører – Sjælland: KL-huset, Weidekampsgade 10, København

  1. netværksmøde: Onsdag den 5. februar 2020
  2. netværksmøde: Onsdag den 13. maj 2020
  3. netværksmøde: Onsdag den 30. september 2020

Netværk for kommunikatører – Jylland: Scandic Jacob Gade, Vejle

  1. netværksmøde: Torsdag den 6. februar 2020
  2. netværksmøde: Torsdag den 14. maj 2020
  3. netværksmøde: Torsdag den 1. oktober 2020
Netværk

Netværk Læs mere om KL Kommunikations forskellige netværk