Gå til hovedindhold
Nyhed
Klima
Energi

Kommunernes klimapolitiske netværk er klar til Klimafolkemødet den 2. september

Når Middelfart danner rammer til Klimafolkemødet fra d. 1 til 3. september åbner Kommunernes klimapolitiske netværk for det grønne værksted. Netværket er et forum for dialog og videndeling blandt kommunale chefer og medarbejdere, der aktivt arbejder med at gøre den bæredygtige omstilling til virkelighed.

23. aug. 2022
Ældre end 12 mdr.

Indhold

    Kommunernes opgave indenfor klimaområdet går på tværs af mange områder, som kræver forskellige løsninger. Derfor byder vi 4 af netværkets kommuner op til at fortælle om deres arbejde.

    Ét netværk mange opgaver

    Kommunernes klimapolitiske netværk mødes 3-4 gange om året med det tværgående klimasamarbejde som omdrejningspunkt.

    Netværket er et forum for dialog, videndeling og faglige indlæg fra medlemmerne og eksterne eksperter. Det ruster medlemmerne til i stigende grad at arbejde strategisk og målrettet men også til, at løse de komplekse, konkrete problemer de møder i hverdagen.

    Netværket er et forum med brede perspektiver. Der er også fokus på den cirkulære økonomi, hvor affaldshåndtering og virksomhedsinddragelse er vigtige brikker. Vi løfter blikket og ser på det store billede, hvor områder der indirekte understøtter en grøn dagsorden er ligeså vigtige.