22. oktober 2020

Sidste chance for tilmelding til Ledertræf 2020

Årets Ledertræf er det første i det nye årti – et årti, som indtil videre har været præget af Corona, og som også betyder, at Ledertræf for første gang nogensinde afvikles virtuelt. Det bliver den 26. oktober, kl. 9.00.

Uundgåelige ledelsesdagsordner 

Corona-krisen har vendt op og ned på vores hverdag og arbejdsliv, og det stiller store krav til ledere i hele det offentlige. Det gælder fx den digitale omstilling af velfærden, som har været nærmest revolutionerende under krisen og derfor en uundgåelig dagsorden for kommunale ledere. Startskuddet er også gået til regeringens nærhedsreform, som statsministeren tog op i sin åbningstale i Folketinget. På Ledertræf tager vi debatten om nærhedsreformen med input fra bl.a. statsministeren.

Lederens nøglerolle som garant for den sunde kultur, de gode værdier og de faglige normer er også genstand for diskussion i det nye årti. Betydningen kan ikke overdrives, og det er vigtigt, at vi forbliver skarpe i forhold til at spotte evt. begyndende tegn på normskred.

Med deltagelse på Ledertræf får du stof til eftertanke og masser af inspiration fra fremtrædende ledere, forskere og ledelsestænkere til at styrke din ledelse og dit mindset i det nye årti. Bliv skarpere på aktuelle ledelsesdagsordner og brug dem til at skabe resultater sammen med dine ledere og medarbejdere.

I dag er sidste chance for at tilmelde sig - det kan du gøre her.