04. oktober 2019

Programmet for Ledertræf 2019 er ude

35 oplægsholdere fordelt på 18 forskellige de-batter, sessioner og workshops sætter fokus på ”Mening med ledelse”. Er du kommunal leder, så book din billet senest den 21. oktober.

De vigtigste ledelsesmæssige tendenser i kommunerne lige nu

Ledertræf foregår den 28. oktober 2019 i ODEON i Odense og skaber rum til inspiration, refleksion, sparring og videndeling blandt flere hundrede kommunale ledere fra hele landet.

Hør bl.a. om politisk lederskab, hvordan du sætter borgeren i centrum, effekten af visionsledelse, den stærke ledelsesmæssige fortælling, forskelle og fællestræk indenfor faglig ledelse, og hvordan du styrker dit personlige lederskab.

Mød fremtrædende ledere, ledelsestænkere fra den offentlige og private sektor og forskere, og hør, hvordan de skaber mening og får inspiration til deres lederskab.

Drøft efterfølgende dagens input i en lokal kontekst, hvis du og andre deltagere fra din kommune vil benytte jer af muligheden for at samles efter konferencen i et af ODEON’s lokaler.

Et grønnere Ledertræf

Sammen med konferencestedet ODEON lægges der op til et grønnere Ledertræf i år med fokus på reduktion af madspild og ved at begrænse de mest klimabelastende råvarer som en del af forplejningen.

Der er også reduceret i brugen af konferencematerialer, fx er det trykte program erstattet af et e-program.

Desuden er de traditionelle gavekurve til oplægsholderne erstattet med donationer til plantning af træer. KL donerer 500 kr. per oplægsholder til projekt ”Frugtplantager ved børneinstitutioner” igennem den almennyttige organisation Plant et træ og medvirker dermed til plantning af over 150 træer i landets børneinstitutioner.

Arrangement

Konferencer og messer KL's Ledertræf 2019

Hvad er dit ledelsesmæssige “hvorfor”, og hvordan omsætter du det for medarbejdere, andre i ledelseskæden og samarbejdspartnere, så det skaber resultater?