03. juli 2020

Ledelsesugen 2020: Vær med til at sætte fokus på offentlig ledelse

KL's Ledertræf igangsætter – igen i år – den årlige Ledelsesuge i uge 44. Det er blot anden gang, Ledelsesugen bliver afholdt. Første gang var tilbage i 2019.

Det er regeringen, Danske Regioner og KL, der står bag Ledelsesugen, som er en tilbagevendende begivenhed, hvor offentlige organisationer på tværs af kommuner, stat og regioner inviteres til at sætte ekstra fokus på ledelse. Ledelsesugen er blandt andet en invitation til at løfte blikket, få ny viden og inspiration og en mulighed for at dele dine erfaringer med andre.

Jette Runchel, kommunaldirektør i Albertslund og dette års ledelsesambassadør, tegner Ledelsesugen.

I kan bidrage med at få Ledelsesugen til at leve lokalt og/eller på tværs af kommuner og organisationer. Under Ledelsesugen kan I lave arrangementer i jeres egen kommune, eller I kan gå sammen med andre om at arrangere et event. Der er ingen formkrav. Det kan være morgenmøder, gå-hjemmøder, lederbesøg i institutioner mv.

www.ledelsesugen.dk kan I læse meget mere om Ledelsesugen 2020 og finde mere information om, hvordan I og jeres kommuner kan bidrage og deltage i Ledelsesugen.

I er også velkomne til at henvende jer til sekretariatet bag Ledelsesugen på kontakt@ledelsesugen.dk, hvis I har spørgsmål, tanker eller forslag, I gerne vil vende.

Nedenfor finder I informations- og inspirationsmateriale om Ledelsesugen.

Ledelsesugen 2020

Ledelsesugen 2020 Informationsmateriale