13. december 2021

Ansøg om at blive ungdomsdelegeret i Kommunalkongressen

Kongressen for lokale og regionalemyndigheder (Kommunalkongressen), som hører under Europarådet, søger en ungdomsdelegeret fra Danmark i 2022. Der er ansøgningsfrist den 7. januar 2022.

Er du mellem 18 og 30 år, og interesserer du dig for kommunalpolitik i et internationalt perspektiv? Kunne du tænke dig at opnå erfaringer med internationalt politisk arbejde og et netværk af unge i hele Europa? Så har du nu mulighed for at ansøge om at blive ungdomsdelegeret i Kongressen.

Som medlem af Kongressens Ungdomsdelegation deltager du i de to plenarforsamlinger i 2022 i Strasbourg. Derudover vil du i samarbejde med Kongressen udvikle et græsrodsprojekt i Danmark.

I 2022 foregår de to plenarforsamlinger den 22. – 24. marts og den 25. – 27. oktober.

Der er ansøgningsfrist den 7. januar 2022. Ansøgningsformularen kan findes i linket nederst på siden.

Kongressen arbejder for lokalt demokrati i Europa

Kongressen består af 648 medlemmer, der er valgt i kommunalbestyrelser og regionsråd i Europarådets 47 medlemslande. Derfor er Kongressens primære opgave at styrke lokalt og regionalt selvstyre og demokrati i Europa.

I praksis udarbejder Kongressen rapporter og vedtager anbefalinger til medlemslandene, og Kongressen arrangerer debatter om aktuelle problemstillinger i Europa.

Du kan læse mere om ungdomsdelegationen og finde ansøgningsformularen på kongressens hjemmeside.

×

Log ind