02. oktober 2020

EU-temadagen afholdes virtuelt den 24. november 2020

KL afholder den årlige EU-temadag den 24. november 2020, hvor der sættes fokus på de emner, der fylder mest på den europæiske dagsorden, og hvilken betydning EU har for kommunerne. Grundet den nuværende situation med COVID-19 overgår temadagen nu til et virtuelt format.

EU-temadagen afholdes online

Det er nu muligt at opleve EU-temadagen derhjemme eller på din arbejdsplads. På grund af den nuværende situation med COVID-19 har KL valgt at omlægge temadagen til et virtuelt format for at mindske risikoen for smitte.

Programmet for den online temadag er nu klar. Dagen åbnes af Joachim Bleiker, repræsentant for det tyske EU-formandskab, der vil fortælle om de ambitioner, som Tyskland har for EU, og samarbejdet mellem Danmark og Tyskland. Derefter vil en række spændende oplægsholdere fortælle om de emner, der fylder mest på den europæiske dagsorden, herunder EU’s kommende budget og EU’s fonde, den grønne omstilling og Brexit. Om eftermiddagen vil deltagerne have mulighed for at følge to spændende spor, hvor der sættes fokus på bydiplomati og de europæiske fonde. Du kan vælge et spor og gense det andet senere.

Det fulde program finder du nederst på siden.

Fordi temadagen afholdes virtuelt, er det muligt for os at optage temadagen. Det betyder, at deltagerne vil få mulighed for at se temadagen igen, inklusive begge spor, efter dagens afslutning.

Vi håber, det virtuelle format vil betyde, at flere får mulighed for at deltage.

Praktisk om temadagen

Tid: 24. november 2020 kl. 9.30 til 15.15

Pris: 400 kr.

Tilmelding til temadagen kan ske på COK’s hjemmeside – link her