09. marts 2023

Kommunernes Digitaliseringstræf '23 – du kan stadig nå at tilmelde dig

Der er stor interesse for Kommunernes Digitaliseringstræf '23, med langt over halvdelen af pladserne besat.. KL byder velkommen til en dag med fællesskab og dialog om digitalisering i kommunerne. Skal I også med? så ses vi mandag den 24. april 2023 centralt på Frederiksberg.

Læs alt om Kommunernes Digitaliseringstræf 2023 lige her:
https://www.kl.dk/okonomi-og-administration/digitalisering-og-teknologi/kommunernes-digitaliseringstraef/.

Digitaliseringstræffet er for alle

Engang for ikke så mange år siden føltes det som om konferencer om digitalisering kun var for de få: For tekniske eksperter, for topledere og særligt udvalgte projektledere.

Sådan er det ikke længere. Flere og flere faggrupper i kommunerne bliver inddraget i, hvordan nye teknologier og digitale løsninger kan gøre arbejde mere effektivt og give borgere og virksomheder adgang til de kommunale ydelser på en nem og sikker måde - også digitalt. Kommunalpolitikere interesserer sig også i stigende grad for de digitale emner. Det afspejler årets digitaliseringstræf ved at der vil være en endnu større bredde i emnerne. Samtidig vil enhver ekspert, topleder eller projektansvarlig som altid kunne høste vigtig ny viden med hjem til egen kommune.

"Når vi ser tilbage på de seneste 20 års digitalisering, er det egentlig imponerende, hvor langt vi er nået i kommunerne. Derfor er det vigtigt, at vi også husker at mødes om, hvordan vi som samfund ønsker at udvikle digitaliseringen i de kommende år. Vi glæder os til at byde alle deltagere velkommen, også meget gerne dem, der er eksperter på den daglige virkelighed på skolerne, på rådhusene, i de tekniske afdelinger eller noget helt fjerde," siger Jan Struwe Poulsen, der er vicekontorchef i KL.

Programmet er klar - med nye vinkler

Kommunernes Digitaliseringstræf '23 slår i år dørene op til et omfattende program med mange valgmuligheder blandt de aktuelle temaer og vinkler på digitalisering.

"Vi begynder dagens program med to oplæg, som slår nye toner an på digitaliseringen. Hvordan kan vi designe digitaliseringen til at hjælpe os med at passe bedre på vores klode, og hvordan sørger vi for at digitaliseringen understøtter det gode liv og et samfund præget af medmenneskelighed og ligeværd? Store temaer, som præger diskussionen om digitalisering nu og de kommende år," siger Jan Struwe Poulsen.

Stor bredde i oplæg og sessioner

Før og efter frokost afholdes hele 12 forskellige sessioner fordelt på 6 afgrænsede temaer, og det kan måske kan være lidt svært at vælge lige præcis de sessioner ud, som tiden tillader, fordi man egentlig gerne ville have hørt alle de 12 spændende oplæg, hvis man kunne.

"I år tilbyder vi en række oplæg med både stor bredde og dybde. Hvis man tager af sted flere kolleger fra en kommune, kan man måske aftale indbyrdes, hvem der deltager på hvilke sessioner, og så kan man dele noter og indtryk i pauserne, og når man kommer hjem," siger Jan Struwe Poulsen.

Du kan dykke ned i programmet. Her vil man se, at programmets punkter dækker over så forskellige temaer som global bæredygtighed, design, menneskelighed og inddragelse, ansvarlighed, transformationer, teknologi og cybersikkerhed. Alle temaerne peger i samme retning, nemlig på spørgsmålet: Hvordan ønsker vi at fortsætte digitaliseringen i fremtiden?

Plej dit netværk og besøg udstillerne

Tidligt på eftermiddagen er der tre kvarter med tid til at pleje netværk og relationer, og ikke mindst tid til at besøge og gå i dialog med de mange repræsentanter fra forskellige digitale leverandører, som udstiller og deltager på digitaliseringstræffet.

"Det er en god lejlighed til at få et overblik over nogle af de muligheder og løsninger, som leverandørerne tilbyder, og at komme i uformel snak med dem, uden at man skal booke et møde med dem først," siger Jan Struwe Poulsen.

Dagen rundes af med endnu et tankevækkende oplæg med Danmarks tidligere digitaliseringsambassadør i USA Casper Klynge samt en plenumdebat på den store scene.

Gå ikke glip af Kommunernes Digitaliseringstræf '23

Tilmeld jer til træffet den 24. april 2023, og få en dag sammen med de andre digitalt interesserede fra landets kommuner. Det bliver en dag, hvor vi ser på digitaliseringen på nye måder gennem tankevækkende oplæg og involverende sessioner.

Kommunernes Digitaliseringstræf er en årligt tilbagevendende begivenhed, som er et vigtigt mødested og inspirationsrum for alle jer, der på den ene eller anden måde er interesseret i at følge med i digitalisering i kommunerne.

Kommunernes Digitaliseringstræf afholdes på: Scandic, Falkoner Allé, 2000 Frederiksberg, med nem adgang fra Metroen, få stop fra Hovedbanegården

Læs mere om Kommunernes Digitaliseringstræf 2023, og tilmeld jer her.

Arrangement

Konferencer og messer Kommunernes Digitaliseringstræf 2023

×

Log ind