10. marts 2023

Dialogforum for it-leverandører og konsulenthuse

Grøn it, krav til grønne it-indkøb og grøn dataopbevaring er et hovedtema på forårets dialogmøde i KL’s strategiske Dialogforum den 4. maj.

Arrangement

Møder og netværk Dialogforum for it-leverandører og konsulenthuse 4. maj

Vi inviterer til oplæg og dialog med ikke færre end tre direktører fra henholdsvis KL, KOMBIT og SKI samt med formanden for KITA - Foreningen af kommunale IT- og Digitaliseringschefer.

Derudover vil KL fortælle om Kommunernes Teknologipartnerskab, hvor eksperter i det kommende halvandet år vil hjælpe kommuner i mål med at implementere konkrete teknologier, som erfaringsmæssigt kan spare tid og løfte borgernes velfærd.

Du vil bl.a. kunne møde:

  • Christian Harsløf, direktør i KL
  • Kristian Vengsgaard, CEO i KOMBIT
  • Signe Lynggaard Madsen, adm. direktør i SKI
  • Christian Riise, direktør i Dell Technologies
  • Henrik Brix, formand i KITA - Foreningen af kommunale IT- og Digitaliseringschefer
  • Frederik Nøhr Brünner, specialkonsulent i Digitaliseringsstyrelsen

Dialogmødet starter med registrering og morgenbrød kl. 8.45 – 9.15. Den faglige del af programmet starter kl. 9.15 og mødet slutter af med frokost i KL’s gæstekantine klokken 12.10 – 13.00.

Sted 

KL-Huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S.

Der er i et vist omfang mulighed for parkering i kælderen (gratis) eller på vejen (mod betaling). Yderligere parkering findes f.eks. ved Hotel Radisson (mod betaling), ca. 5 minutters gang fra KL. Gå-afstand fra Metrostationen Islands Brygge (ca. 10 min. fra KL-Huset) samt bus 68 og 5C lige til døren.

Mødeform

Mødet afvikles som fysisk møde.

Pris

Kr. 850,- ekskl. moms pr. deltager.

Betalingsform

Tilmelding er økonomisk bindende efter tilmeldingsfristens udløb. KL sender faktura efter temamødet er afholdt.

Tilmeldingsfrist

Tilmeldingsfristen er den 1.maj 2023, hvorefter tilmelding er bindende. Bliver du forhindret er ud velkommen til, efter forudgående aftale, at sende en kollega. Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til dialogforum@kl.dk.

Yderligere information

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på dialogforum@kl.dk eller kontakt Joachim Eriksson, informationsarkitekt, IT-Arkitektur & Standarder, KL, joe@kl.dk eller på tlf. 3370 3578.


Du kan læse mere om KL's Dialogforum på denne side: Dialogforum (kl.dk

 

 

×

Log ind