30. maj 2023

Digitaliserings­konsulenten

Kom med til KL's internat om Digitaliseringskonsulenten og bliv skarpere på rollen og kravene som digitaliseringskonsulent.

Digitaliseringskonsulenten 2023

KL har igen fornøjelsen af at udbyde et internat, hvor vi sætter spot på dig og din rolle som digitaliseringskonsulent.

Formålet med internatet er, at vi sammen bliver skarpere på

1. Hvilke forventninger fagcheferne har til digitaliseringskonsulenterne og
hvad forretningsforståelse betyder i praksis.

2. Hvordan du som digitaliseringskonsulent kan understøtte, at ledere og medarbejderne i din kommune får ejerskab til digitalisering.

3. Hvordan du kan hjælpe lederne i deres arbejde med ledelse af digitalisering med udgangspunkt i 10 konkrete værktøjer.

4. Hvilke kompetencer en digitaliseringskonsulent kan have og hvordan kompetencerne kan udvikles.

5. Hvilke teknologier der kan begrænse udfordringerne med mangel på arbejdskraft, og hvordan din kommune kan bruge teknologierne.

6. Hvordan I kan arbejde målrettet med en projektmodel, projektroller og projektledelse.

Oplæg, diskussioner og erfaringsudveksling

Vi sørger for oplæg til at kickstarte diskus­sioner og erfaringsudveksling både under, imellem og efter de forskellige temaer.

Til gengæld forventer vi, at du møder op og bidrager aktivt til diskussionerne med spørgsmål og eksempler fra din hverdag, eller ved at turde tænke højt uden nød­vendigvis at have tænkt hver en tanke til ende.

Med andre ord, så har vi en ambition om, at vi under dette seminar får skabt et unikt rum, hvor vi sætter os selv og hinanden lidt mere på spil end på mere traditionelle konferencer. På internatet vil vi sætte fokus på at få deltagernes konkrete erfaringer med udfordringer, barrierer og succeser frem.

Vicekontorchef Jan Struwe Poulsen, KL og leder af digitalisering og forretningsudvikling Christian Albrecht Christensen, Kolding Kommune - er gennemgående værter og undervisere, og vi glæder os til at se dig og en række skarpe gæsteunder­visere til et inspirerende internat.

Dato og pris

Internatet afholdes den 13. - 14. november 2023 i Scandic Kødbyen, Skelbækgade 3A, 1717 København.

Pris for deltagelse:
5.675, - ekskl. moms.

Prisen inkluderer deltagelse i internatet og forplejning. Prisen er uden overnat­ning som eventuelt kan bestilles direkte hos Scandic Kødbyen.

Tilmelding

Tilmelding er bindende, men du er velkommen til at sende en kollega, hvis du er forhindret. Du kan tilmelde dig via linket her eller via boksen herunder: 

Arrangement

Kurser Digitaliseringskonsulenten 2023

×

Log ind