Gå til hovedindhold
Digitalisering og teknologi
Kursus
Nyhed

Kommunernes it-projektlederuddannelse

KL udbyder i samarbejde med KIT@ Kommunernes it-projektlederuddannelse med it-professor Jan Pries-Heje fra Roskilde Universitet som gennemgående underviser.

01. mar. 2023
Ældre end 12 mdr.

Indhold

    Nye kompetencer: Lær at bruge alle redskaber fra den gode it-projektleders værktøjskasse

    Vil du være den bedste udgave af dig selv som it-projektleder i din kommune? Så vent ikke: Meld dig til Kommunernes It-projektlederuddannelse nu. Som kursist deltager du på de to første undervisningsdage allerede i april og tager de tre sidste undervisningsdage og får dit uddannelsesbevis i begyndelsen af maj. Du kommer i "mester-lære" hos professor Jan Pries-Heje, som er en af Danmarks førende eksperter i digitalisering, transformationer og it-projektledelse.

    Opgradér dig selv

    Der er mange ting at holde styr på som it-projektleder, men heldigvis behøver du ikke at opfinde den dybe tallerken selv. Meld dig til It-projektlederuddannelse, så får du Jan Pries-Heje som underviser. Hans undervisningsstil er altid meget venlig, konkret og til at forstå for alle. Med denne it-projektlederuddannelse får du ikke bare nye redskaber med hjem i værktøjskassen, men du lærer også at bruge dem og at forstå, hvorfor de virker.

    Læs mere om uddannelsen