30. januar 2023

Digitaliserings­ konsulenten: Deltag i internatet og styrk din rolle!

KL har igen fornøjelsen af at udbyde et internat, hvor vi sætter spot på dig og din rolle som digitaliseringskonsulent.

Digitaliseringskonsulenten 2023

Som følge af stor efterspørgsel udbyder vi på ny internatet "Digitaliseringskonsulenten". I år har vi en ambition om, at vi under seminaret får skabt et unikt rum, hvor vi sætter os selv og hinanden lidt mere på spil end på mere traditionelle konferencer. På internatet vil vi sætte fokus på at få deltagernes konkrete erfaringer med udfordringer, barrierer og succeser frem.

Vi sørger for oplæg til at kickstarte diskussioner og erfaringsudveksling både under, imellem og efter særligt udvalgte temaer:

1. Hvilke forventninger fagcheferne har til digitaliseringskonsulenterne og hvad forretningsforståelse betyder i praksis.

2. Hvordan du som digitaliseringskonsulent kan understøtte, at ledere og medarbejderne i din kommune får ejerskab til digitalisering.

3. Hvordan du kan hjælpe lederne i deres arbejde med ledelse af digitalisering med udgangspunkt i 10 konkrete værktøjer.

4. Hvilke kompetencer en digitaliseringskonsulent kan have og hvordan kompetencerne kan udvikles.

5. Hvilke teknologier der kan begrænse udfordringerne med mangel på arbejdskraft, og hvordan din kommune kan bruge teknologierne.

6. Hvordan I kan arbejde målrettet med en projektmodel, projektroller og projektledelse.

Dato og pris

Internatet afholdes den 12. - 13. juni 2023 i Scandic Kødbyen, Skelbækgade 3A, 1717 København.

Pris for deltagelse:
5.675, - ekskl. moms.

Prisen inkluderer deltagelse i internatet og forplejning. Prisen er uden overnat­ning som eventuelt kan bestilles direkte hos Scandic Kødbyen.

Tilmelding

Tilmelding er bindende, men du er velkommen til at sende en kollega, hvis du er forhindret. Du kan tilmelde dig via linket her eller via boksen herunder: 

Arrangement

Kurser Digitaliseringskonsulenten 2023

×

Log ind