Gå til hovedindhold
Nyhed
Digitalisering og teknologi

It-projektlederkonference

Dagens teknologi er ikke kun transformerende for vores arbejde og hverdag; den former også vores planet på nye og spændende måder. KL og Roskilde Universitet byder dig indenfor til en dag, hvor digitaliseringens potentiale møder bæredygtighedens visioner.

07. nov. 2023

Indhold

  Konferencen

  D. 26. februar 2024 byder KL og Roskilde Universitet velkommen til en konference, der kobler digitalisering med bæredygtighed. Denne konference er særligt relevant for IT-projektledere og alle, der arbejder med digitalisering og klimaindsatser i kommunerne.

  Arrangementet, som finder sted i KL-huset i København, vil fokusere på, hvordan teknologi kan bidrage til miljøvenlige løsninger. Deltagerne kan høre om erfaringer fra Aarhus og Vallensbæk Kommuner, hvor digitale initiativer allerede gør en forskel for miljøet.

  Konferencen giver også et indblik i, hvordan data kan bruges til at fremme bæredygtighed, med eksempler fra Hørsholm Kommune, og præsenterer Roskilde Universitets nyeste forskning inden for området.

  Det koster 2.475 kroner plus moms at deltage, og tilmeldingen er bindende – men det er muligt at lade en kollega tage din plads, hvis du bliver forhindret. Du kan finde mere information og det fulde dagsprogram på tilmeldingssiden.

  Konferencen er en god anledning til at netværke og få ny viden om, hvordan digitalisering kan spille sammen med bæredygtige tiltag. Sæt kryds i kalenderen, og bliv klogere på, hvordan vi kan bruge digitalisering som et redskab til at passe bedre på vores planet.

  Program

  Du kan tilgå programmet til it-projektlederkonferencen på tilmeldingssiden her.

  Spørgsmål

  Har du spørgsmål, kan du kontakte arrangørerne på arrangementsinfo@kl.dk.

  Læs mere og tilmeld dig it-projektlederkonferencen her
  Sidst opdateret: 8. november 2023

  Kontakt

  Vicekontorchef

  Jan Struwe Poulsen

  IT-Arkitektur & Standarder

  Telefon: +45 3370 3234

  Email: jtp@kl.dk